• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 14 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 10 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 14 °C
  • Muğla 14 °C
  • Uşak 10 °C

Stevie Awards’tan Tüpraş’a İki Ödül Birden!

Stevie Awards’tan Tüpraş’a İki Ödül Birden!
Tüpraş’a Stevie Awards’tan “En İyi Kurumsal Yayın” Kategorisinde Türkiye’de İlk Kez Üç Yıl Üst Üste Altın Ödül

Tüpraş, dünyanın önde gelen iş ödüllerinden Stevie International Awards’tan iki ödül birden kazandı. RAFİNE dergisi ile “En İyi Kurumsal Yayın” kategorisinde Türkiye’de ilk kez üç yıl üst üste altın ödüle layık görülen Tüpraş, kurumsal yayıncılık alanındaki başarısını bu yıl da tescilledi.

Şirket, global çaptaki ödül organizasyonunda “Teknolojiyi kullanarak en iyi şekilde uyarlayabilen projeler” kategorisinde de “Karadolum Dijital Müşteri Deneyimi” projesiyle bronz ödül kazandı.

Tüpraş, RAFİNE Dergisi ile kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Uluslararası platformda önde gelen iş ödüllerinden biri olan ABD Merkezli Stevie International Business Awards’ta RAFİNE Dergisi ile altın ödül alan şirket, Türkiye’de bir ilke imza atarak üç yıl üst üste “En İyi Kurumsal Yayın” (Best House Organ for General Audience) kategorisinin kazananı oldu.

Diğer yandan, sahada operasyonel dijitalleşme ve müşteri deneyimi ile çalışan memnuniyetinde mükemmellik sağlayan “Karadolum Dijital Müşteri Deneyimi” projesiyle “Teknolojiyi kullanarak en iyi şekilde uyarlayabilen projeler” (Best Business Technology Pivot) kategorisinde de önemli bir başarı yakalayan şirket, bronz ödülün sahibi oldu. 

RAFİNE Dergisi, Tüpraş’ın tüm paydaşları arasında önemli bir sinerji yaratıyor

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu ve Avrupa’nın önde gelen rafineri şirketlerinden biri olan Tüpraş, RAFİNE ile tüm paydaşları arasında önemli bir sinerji yaratıyor. Çalışanları, müşterileri ve tüm iş ortaklarını kapsayan bir ekosistem içinde güncel gelişmeleri aktaran dergi, Tüpraş’ın 2050 yılı Stratejik Dönüşüm Planı ile uyumlu biçimde sürdürülebilirlik ve sorumlu kaynak kullanımı taahhütlerine ilişkin somut veriler sunuyor. Yenilikçi yaklaşımları, şeffaf iş süreçleri, ilham veren çalışan hikayeleri ile Tüpraş’ın dinamizmini yansıtan RAFİNE, şirketin Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine olan bağlılığını da vurguluyor. RAFİNE Dergisi’nin son sayısında; Tüpraş’ın 2050 yılı Stratejik Dönüşüm Planı çerçevesindeki çalışmaları detaylı olarak irdeleniyor. Tüpraş’ın toplumsal cinsiyet eşitliği, kadının güçlenmesi, eğitim ve sürdürülebilir bir gelecek arayışı konularında farkındalık yaratmayı amaçlayan girişimlerini aktaran dergi, yer verdiği içeriklerin İngilizce özetleriyle de global bir perspektiften okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor. Dijital ortamda yayımlanan dergi Tüpraş websitesinden de Tüpraş Rafine Dergi okuyucularıyla buluşuyor. 

Kara Dolum Dijital Müşteri Deneyimi Projesi satış süreçlerinde tam otomasyon ile Tüpraş’ın uçtan uca dijitalleşen operasyonlarını destekliyor.

Best Business Technology Pivot – Teknolojiyi en iyi kullanan şirketler kategorisinde ödül alan “Karadolum Dijital Müşteri Deneyimi” projesi ise Tüpraş’ın 2050 yılı Stratejik Dönüşüm Planı ile uyumlu dijital dönüşüm yolculuğunu destekliyor. Proje, müşteri deneyimi ve çalışan memnuniyetinde mükemmelliği hedefleyen müşteri ve çalışan memnuniyetini arttıran, yeni katma değer yaratırken mevcut iş modellerini teknoloji kullanarak özellikleriyle öne çıkıyor. 

Enerji şirketleri arasında, karadolum süreçlerinde uçtan uca dijitalleşmeyi sağlayan sektörde ilk şirket olan Tüpraş, proje ile randevu sistemini karadolum süreçlerine dahil ederek sahadaki iş süreçlerini tamamen dijitalleştirmeyi, aynı zamanda operasyonel mükemmelliği ve verimliliği arttırmayı hedefliyor. 

Stevie International Business Awards’ta Stevie ödülünü kazananlar, dünya çapında 300’den fazla profesyonelin ortalama puanlarına göre iki aydan fazla süren değerlendirme sonucunda belirleniyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894