• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 14 °C
  • Aydın 18 °C
  • Afyon 14 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Bursa 15 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 15 °C
  • Uşak 14 °C

Hür Erdem Ünal: 'Var Gücümle Çalışacağım'

Hür Erdem Ünal: 'Var Gücümle Çalışacağım'
Yeniden Refah Partisi, Aliağa ilçesinde Hür Erdem Ünal'ı belediye başkan adayı olarak tanıttı.

Yeniden Refah Partisi, Aliağa ilçesinde Hür Erdem Ünal'ı belediye başkan adayı olarak tanıttı. Parti İlçe binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına, Yeniden Refah Partisi İzmir il yöneticileri, ilçe başkanı Hüseyin Eryılmaz, partililer katıldı. Hür Erdem Ünal, Yeniden Refah Partisi'nin Aliağa Belediye Başkan adayı olarak, bir milletin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğine dair güçlü bir mesaj verdi. 'Bir milletin, bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini en iyi şekilde gösteren bir tarihe sahip olmak, benim en itici gücüm olacak, partimizin ilkeleri olan adil düzen ve ahlaklı belediyeciliğin Aliağa'da da en iyi örneği olmak için, var gücümle çalışacağım' dedi. 

Dünya Sahnesinde Türkiye 
Ünal, siyasetin idealleri gerçekleştirme gücüne olan inancını dile getirdi: 'İdealler hayata geçirildiğinde meyvelerini verir. Siyaset, yerelde ve genelde idealleri hayata geçirmek için ve bu necip milletin dünya sahnesinde hak ettiği yeri alması için en iyi araçtır' dedi. 

Demokratik Süreç ve Birlikte Yönetim 
Ünal, demokratik sürecin önemine ve partisi içindeki birlik ve beraberliğe olan inancını ifade etti: 'Bu demokratik süreçte, partimiz içerisinde birlik ve beraberliğin, asla bozulmayacak bir dava şuuruyla yol alacağına olan inancım tamdır.' Ayrıca, Aliağa'nın her bireyinin demokratik haklarını kullanarak katkıda bulunabileceğine değindi ve ortak idealler etrafında birleşmenin önemini vurguladı. 

Hizmet Aşkı ve Aliağa'ya Adanmışlık 
Ünal, Aliağa'nın sorunlarını çözme ve ilçenin potansiyelini en iyi şekilde kullanma konusundaki tutkusunu dile getirdi: 'Cennet ülkemizin bu önemli coğrafyasında, tarihten bugüne kadar yaşadığı sorunların, millet olma, bir ve beraber olma bilinci sayesinde üstesinden gelebileceğine inanarak yola çıkan ve halka hizmeti hakka hizmet bilen bir anlayışı, yolunda ışık kabul eden değerli partimizin bir ferdi olarak, hizmet aşkıyla doluyum. Liderimiz Sayın Fatih Erbakan'ın ve etrafında şekillenen kadroların, bu güzel ülkeye ve dünyaya bakışının ardında, asırlardır üzerine toprak atılmış bir milleti şaha kaldırmak olduğunu gören ve bu yüce ideal uğruna her türlü zorluğa göğüs gererek çalışmaya, üretmeye devam eden, azmini rehber ve ilke kabul ederek yoluma devam etme inancında ve kararlılığındayım' dedi. 

Aliağa Türkiye'nin Gözbebeği
 Ünal, Aliağa'nın Türkiye'nin ekonomi, enerji, sanayi alanında gözbebeği bir ilçe olduğunu belirterek şunları söyledi: 'Aliağa gibi Türkiye'nin ekonomi, enerji ve sanayi anlamında gözbebeği bir ilçede, bu inanç ve kararlılıkla, Aliağa'da hizmet üretmek, burada yaşayan insanlarımızın sorunlarını en aza indirmek, gençliğin enerjisini en verimli şekilde kullanmak, doğru, adil, ahlaklı ve sürdürülebilir, pozitif gelişmeyi hayata aktarabilmek en öncelikli hedefim olacaktır. Ortak aklın, tek akla nazaran her zaman daha güçlü olduğu bilincini, hizmet üretme anlayışını merkezinde tutacak ve birlikte yönetmenin erdemini tüm halkımızla paylaşacağım' dedi. 

Siyasi Yolculuk ve Yeniden Refah Partisi'ne Katılım 
Ünal, siyasi kariyerindeki dönüm noktalarından bahsederek, AK Parti'den ayrılışını ve Yeniden Refah Partisi'ne katılışını anlattı: 'Gençlik kolları ve ana kademede birçok farklı görevde bulunduktan sonra fikir ayrılıkları sebebiyle yaklaşık 1 sene önce AK Parti’den istifa ettim. 2023 Genel Seçimleri’nden sonra Yeniden Refah Partisi saflarına katıldım" dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894