• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 25 °C
  • Aydın 27 °C
  • Afyon 24 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Bursa 23 °C
  • Çanakkale 21 °C
  • Muğla 26 °C
  • Uşak 23 °C

Çağatay Güç: "Aliağayı Hep Birlikte Kazanacağız"

Çağatay Güç: "Aliağayı Hep Birlikte Kazanacağız"
Aliağa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayı olarak Çağatay Güç'ün tanıtımı gerçekleştirildi. CHP Aliağa İlçe Binası önünde yapılan etkinlikte, İlçe Başkanı Ali Serçe ve Çağatay Güç, partililere ve Aliağa halkına hitap etti.

chp-02.jpg

Aliağa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayı olarak Çağatay Güç'ün tanıtımı gerçekleştirildi. CHP Aliağa İlçe Binası önünde yapılan etkinlikte, İlçe Başkanı Ali Serçe ve Çağatay Güç, partililere ve Aliağa halkına hitap etti.

13 Aday Adayı Arkadaşıma Yürekten Teşekkür Ediyorum 
CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, yaklaşık iki aydır devam eden ve 13 aday adayının katıldığı demokratik yarışın önemine değindi. "Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele eden bu 13 aday adayı arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Öylesine mücadele ettiler ki, akıttıkları her damla ter bu partinin Aliağa'da hak ettiği yere gelmesi içindi," diyerek tüm aday adaylarına teşekkür etti. 

chp-03.jpg

Hep Birlikte Çalışacağız
Serçe, "Belirlenecek bir aday vardı. Genel merkezimizin yetkili kurullarından çıkan o isim Çağatay Güç oldu. Kendisine zafere ulaşacağımıza inandığımız bu yolda yürekten başarılar diliyorum," diyerek Çağatay Güç'ün adaylığını ilan etti. Ayrıca, "Artık küskünlük, kırgınlık, kızgınlık gibi duygularımızı bugünden itibaren bir kenara bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını 1 Nisan sabahı Aliağamıza yeniden dikmek için hep birlikte çalışacağız," diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Tüm Türkiye'ye göstereceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, konuşmasına Aliağa ve Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunlara değinmeyerek başladı. "Bugün sizlere hayat pahalılığından, adalet sistemindeki sorunlardan, eğitim sistemindeki zorluklardan, sağlık sistemindeki eksikliklerden ve daha nicesini sayabileceğimiz, hepimizin içini acıtan, bizleri üzen, umutsuzluğa sevk eden sorunlardan bahsetmiyeceğim," diyerek, Aliağalıların bu sorunları aşma kapasitesine vurgu yaptı. Güç, "Biz Aliağalılar olarak bunları konuşmaya bir son vereceğiz ve hep birlikte bu sorunların üstesinden nasıl gelinir tüm Türkiye'ye göstereceğiz," dedi. 

chp-04.jpg

Aliağa’yı geleceğe hazırlayacağız
Güç, Aliağa'nın zenginliğine ve gücüne işaret ederek, bu potansiyelin sadece belediyenin asli görevleri ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirtti. "Sevgili hemşerilerim, bu zenginlikten bize kalan nedir? Parklar, bahçeler, konserler, yol çalışmaları. Tabii ki hepsi çok kıymetli ancak hayatlarımıza etki eden bu kadar sorun varken bu zenginlikten bizlere kalan sadece bunlar mı olmalı.  Biz, hep birlikte Aliağa’da yaşam odaklı konut kooperatiflerini, çağdaş eğitim şartlarını karşılayan kreşleri, kadınlarımıza sahip çıkan kadın sığınma evlerini, yaşlılarımızı kimseye muhtaç bırakmayan yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezlerini, kimseyi mağdur etmeyen kentsel dönüşüm projelerini, genişletilmiş modern sağlık hizmetlerini, üreticiden tüketiciye ulaşılabilir gıda ürünlerini, gelecek nesillere bırakacağımız sürdürülebilir çevre politikalarını, israfa yol açmayan yol ve park projelerini hayata geçirip, hep birlikte Aliağa’yı geleceğe hazırlayacağız," dedi.

chp-01.jpg

Gerçek Makam: İnsanlık ve Atatürk İlkelerine Bağlılık 
Güç, makam anlayışını şahsi değerler ve ailevi bağlar üzerinden tanımlayarak, "Benim makamım babamın ahlakı, annemin şefkati, eşimin sevgisi, kızımın mutluluğudur," dedi. Ayrıca, " Benim makamım ileride evladımın 'Baban dürüst ve çalışkan bir adamdı' demesidir. Benim makamım çocukların yüzündeki tebessüm, gençlerimizin gözlerindeki ışık, kadınlarımızın yüreklerindeki güvendir. Benim makamım, herkesin kardeşi, abisi, evladı olmaktır. Benim makamım, cumhuriyetin değerlerine sıkı sıkıya bağlı, Mustafa Kemal Atatürk'e laik bir birey olabilmektir" dedi. 

Aliağa için Birlikte Çalışma Çağrısı 
Güç, Aliağa'nın Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri haline gelmesinde Aliağalıların emeğinin büyük olduğunu belirterek, "Bu koca koca fabrikaları sizler kurdunuz, sizler yönettiniz, sizler başardınız, bu şehri sizler yarattınız," diyerek Aliağalıların katkısını övdü. Güç, "ben de sizlere layık olabilmek ve sizlere daha iyisini sunabilmek için yola çıkıyorum. Birlikte kurduk, birlikte yöneteceğiz; Aliağa’mızı hep birlikte kazanacağız," dedi. 

Aliağayı Hep Birlikte Kazanacağız 
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, sosyal belediyecilik anlayışıyla Aliağa'yı emeğin, kardeşliğin, adaletin, demokrasinin ve umudun şehri yapma hedefini paylaştı. " Bizler Cumhuriyet gençleri olarak az zamanda çok ve büyük işler başarmayı atamızdan öğrendik. Şimdi tüm Aliağalılarla birlikte bu söylemi hayata geçirmek için çalışıp partililerimizin partimizin bayrağını şehrimizde dalgalandırma zamanı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla emeğin, kardeşliğin, adaletin, demokrasinin, umudun şehri Aliağa'yı yeniden kazanacağız. Ben Aliağalı hemşehrilerime güveniyorum. Bu şehir, bugün Türkiye'nin en önemli sanayi şehri ise sizlerin sayesinde. Bu koca koca fabrikalar sizler kurdunuz. Sizler yönettiniz, sizler başardınız, bu şehri sizler yarattınız. Ben de sizlere layık olabilmek sizlere daha iyisini sunabilmek için yola çıkıyorum. Bizler kurduk, biz yöneteceğiz, Aliağa'yı hep birlikte kazanacağız" dedi.

chp-06.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894