• BIST 11341.9
  • Altın 5981.002
  • Dolar 42.7964
  • Euro 50.1909
  • İzmir 11 °C
  • Manisa 9 °C
  • Aydın 12 °C
  • Afyon 2 °C
  • Balıkesir 2 °C
  • Bursa 8 °C
  • Çanakkale 10 °C
  • Muğla 12 °C
  • Uşak 5 °C

Trafik Timlerine Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi

Trafik Timlerine Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, farklı ilçelerden gelen 3 Komiser yardımcısı, bir baş polis ile 19 polise sürüş teknikleri eğitimi verildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, farklı ilçelerden gelen 3 Komiser yardımcısı, bir baş polis ile 19 polise sürüş teknikleri eğitimi verildi.

Fethiye'de 1 ay süren eğitimlere, 3 komiser yardımcısı, 19 polis memuru ve bir baş polis katıldı. Eğitmen Emrah Oflaz ile Gökhan Genç tarafından verilen eğitimde, trafik timlerinde çalışan personelin yenilik ve gelişmelere uyum sağlaması, çalışma alanları ile ilgili becerilerini arttırmaları amacıyla eğitim verildi. Eğitimlerini ardından düzenlenen sınavda başarılı olan polisler, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törende konuşma yapan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye'de nüfusuyla beraber her geçen gün artan bir trafik yoğunluğunun yaşandığını söyledi.

Trafikte yaşanan sorunların çözümünde trafik polislerinin büyük çaba sarf ettiğini belirten Şahiner, "İlçede Şubat'ta 10 bin 678 araç sorgulanmış, bin 466 araca alkol denetimi yapılmıştır. Trafik cezası uygulanan 960 araca 579 bin 662 lira ceza kesilmiş. Şubat ayında 78 sürücünün ehliyetine alkolden el konuşmuş, 238 araç da trafikten men edilmiş" dedi.

Şahiner, 163 bin nüfuslu ilçede yaklaşık 110 bin araç bulunduğunu dile getirdi.

Fethiye'deki araç sayısının Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu vurgulayan Şahiner, ilçede yaşanan trafik sorunlarıyla polislerin var güçleriyle mücadele ettiğini ifade etti.

Trafik Timlerine Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894