• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 25 °C
  • Aydın 26 °C
  • Afyon 23 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Çanakkale 19 °C
  • Muğla 26 °C
  • Uşak 23 °C

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Menemen Çıkarması

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Menemen Çıkarması
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menemen Ticaret Odası’nı ziyaret ederek 100. yıl kutlaması ve ödül törenine katıldı.

mnm-tobb-04.jpg

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menemen Ticaret Odası’nı ziyaret ederek 100. yıl kutlaması ve ödül törenine katıldı. Menemen Ticaret Odası’nın akredite bir Oda olduğunu ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Menemen Ticaret Odası uluslararası değerlendirmeye tabi tutularak akredite olmuş, 5 yıldız almış bir Odamız. Burada yürütülen hizmetler 5 yıldız kalitesinde” dedi. 

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olan Menemen Ticaret Odası’nın 100. Yılı için yapılan ödül töreni için Menemen’e geldi. Menemen Plastik OSB’de Kastaş Fabrikasını ziyaret ettikten sonra Menemen Ticaret Odası Meclis üyeleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Erdinç Cengiz, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ile birlikte Menemen Ticaret Odası Meclis üyeleri ile buluşarak meclis üyelerinin talep, görüş ve önerilerini dinledi. Sonrasında Menemen Ticaret Odası’nın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl kutlaması ve ödül törenine katıldı. 

mnm-tobb-05.jpg

Süsoy: “Menemen Ticaret Odası büyüyor” 
Törende konuşan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Menemen’in sosyo ekonomik yapısı hakkında bilgiler paylaşan Süsoy, Menemen Ticaret Odası hakkında da bilgiler verdi. Son 15 yılda üye sayısı 700’lerden 3 bin 500’lere çıkan Menemen Ticaret Odası’nın üye odaklı ve akredite oda olmanın gereklerini en iyi şekilde yaparak büyümesine devam ettiğini vurgulayan Süsoy, “TOBB’un öncülüğünde odalarımızın hizmet kalitesi ve hizmet alanları sürekli artmaktadır.Bu bağlamda bizlere sürekli destek olan ve teşvik eden TOBB yönetimlerine ve özellikle birlik başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürü borç biliyorum. Bugün burada ödül alan tüm üyelerimizi de kutluyorum. Ülkemiz ekonomisini daha da büyütmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
 mnm-tobb-05.jpg
Cengiz: “Üyelerimizin beklentilerini Hisarcıklıoğlu’na aktardık” 
Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Erdinç Cengiz ise yaptığı konuşmada Menemen ticari hayatı ve bölge esnaf ve tüccarlarının beklenti ve taleplerini ifade etti. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Menemen Ticaret Odası’nın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı sebebiyle düzenlenen geceye katılımının çok anlamlı olduğunu vurgulayan Cengiz, “3 yıllık süreçte en fazla ihracat yapan, en fazla istihdam sağlayan, en fazla kurumlar ve gelir vergisi ödeyen üyelerimiz ödüllerini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun elinden alması da ayrı bir anlamlı olacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Hisarcıklıoğlu: “Menemen Ticaret Odası 5 yıldızlı hizmet üretiyor” 
Konuşmalardan sonra kürsüye gelen TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menemenlilerin kendisine gösterdiği yoğun ilgiden son derece mutlu olduğunu belirtti. Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt Menemen Ticaret Odası’nın son derece köklü bir kuruluş olduğunu ve 101 yıldır üyelerine hizmet sunduğunu anlatan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Kalite sadece üründe, mamulde olmaz. Hizmette de kalite çok önemlidir. Nasıl ki otellerin hizmet kalitesi yıldızlar ile ölçülüyor, bizler de uluslararası bağımsız kuruluşlar ile Oda ve Borsalarımızı denetlettiriyor, hizmet kalitesini ölçüyor ve akredite ediyoruz. Bu anlamda Menemen Ticaret Odası hizmet kalitesi ile 5 yıldız almış, yüksek kalitede hizmet sunan, üyelerine hizmet eden akredite bir Odamız. Kendilerini bu başarılarından dolayı kutluyor, hizmetlerinin çoğalarak büyümesini temenni ediyorum” dedi. Ankara’da Ticaret Odaları Konseyi’nde Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ile beraber çalıştıklarını hatırlatan Hisarcıklıoğlu, “Süsoy, sizlerin taleplerini, isteklerini bana doğrudan iletiyor. Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanımızla bir araya geldik, sizlerin sıkıntılarını doğrudan bakana aktarma imkânı yakaladık” dedi. 

mnm-tobb-06.jpg

Hisarcıklıoğlu: “2025, 2024’den daha iyi olacak” 
Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinden sonra 4 sene seçimsiz dönem olduğunu hatırlatan Hisarcıklıoğlu, “Bu dönemi iyi değerlendirmemiz lazım. Biraz sabırlı olacağız, akademisyenler, ekonomistlerin analizleri de bunu gösteriyor, 2025 yılı, 2024’ten daha iyi olacak” dedi. Reform ateşinin seçimlerden sonra yakılacağına inandığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Bu süreçte sizlerin dert ve sıkıntıların çözümü için Ankara’da temsilciniz olmaya, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından 2020-2021-2022 yıllarında ihracat istihdam ve vergide dereceye giren üyelere plaketleri takdim edildi. Daha sonrasında ise Türkiye Cumhuriyeti ve Menemen Ticaret Odası’nın 100. yıl pastası kesildi. 
 
Törene Kimler Katıldı: 
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, 
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 
İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, 
EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, 
İTB Meclis Başkanı Ömer Gökhan Tuncer, 
Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Salih Esen, 
İzmir Atatürk Organize Bölgesi Başkanı Cenk Karace, 
İzmir Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli 
Ulukent Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Telcioğlu 
İzmir Vergi Dairesi Müdürü Ömer Alanlı, 
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 
Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, 
Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, 
Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kaçar, 
Foça Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Şenol Çeliker, 

mnm-tobb-03.jpg
 
Ödül alan firma ve kişiler: 
Gimas Girgin Dış Ticaret Limited Şirketi 
2020 Yılı En Yüksek İhracat Yapan Üyeler Kategorisi Üçüncüsü 
Anatolya Otomotiv Traktör Yedek Parça İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi 
2021-2022 Yılı En Yüksek İhracat Yapan Üyeler Kategorisi Üçüncüsü 
İlknak Su Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 
2020-2021-2022 Yılı En Yüksek İhracat Yapan Üyeler Kategorisi İkincisi 
K.F.C. Gıda Tekstil Sanayi İthalat İhracat Yatırım Anonim Şirketi 
2020-2021-2022 Yılı En Yüksek İhracat Yapan Üyeler Kategorisi Birincisi 
Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 
2021-2022 Yılı En Fazla İstihdam Sağlayan Üyeler Kategorisi Üçüncüsü 
Özel Safa Teşhis Ve Tedavi Merkezi İnşaat  Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 
2020 Yılı En Fazla İstihdam Sağlayan Üyeler Kategorisi Üçüncüsü 
K.F.C. Gıda Tekstil Sanayi İthalat İhracat Yatırım Anonim Şirketi 
2020-2021-2022 Yılı En Fazla İstihdam Sağlayan Üyeler Kategorisi İkincisi 
TPI Kompozit Kanat 2 Üretim  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 
2020-2021-2022 Yılı En Fazla İstihdam Sağlayan Üyeler Kategorisi Birincisi 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894