• BIST 13458.1
  • Altın 6172.56
  • Dolar 47.4507
  • Euro 54.7708
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • Afyon 21 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Bursa 24 °C
  • Çanakkale 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Uşak 21 °C

Tarık Akan Eskişehir’deki Balmumu Heykeli Önünde de Anıldı

Tarık Akan Eskişehir’deki Balmumu Heykeli Önünde de Anıldı
Ebediyete uğurlanan ünlü sinema sanatçısı Tarık Akan, Eskişehir’deki ‘Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ndeki balmumu heykeli önünde de anıldı.
Müzenin önünde kuyruklar oluşturan Eskişehirliler ve civar illerden gelen turist kafileleri çelenk konulan Tarık Akan Balmumu Heykeli önünde onu saygıyla anarak, ayakları dibine karanfiller bıraktılar. Ziyaretçiler Tarık Akan Balmumu Heykeli ile fotoğraf çektirdiler.   
              
Sanatçının balmumu heykeline çelenk ve ‘Mekanın cennet olsun’ levhası koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Sanat dünyamızın, Atatürkçülüğü, devrimciliği ve haksızlıklara isyanı ile parlayan örnek insan, dostum Tarık Akan’ı rahmetle anıyoruz” diyerek, üzüntülerini bildirdi.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894