• BIST 12433.5
  • Altın 6992.02
  • Dolar 43.7503
  • Euro 51.7097
  • İzmir 5 °C
  • Manisa 2 °C
  • Aydın 4 °C
  • Afyon -2 °C
  • Balıkesir 0 °C
  • Bursa 2 °C
  • Çanakkale 2 °C
  • Muğla -1 °C
  • Uşak -4 °C

Serinlemek İçin Girdiği Gölette Kayboldu

Serinlemek İçin Girdiği Gölette Kayboldu
Uşak'ta arkadaşlarıyla balık tutmaya giden ardından serinlemek için girdiği gölette kaybolan 68 yaşındaki şahsı arama çalışması başlatıldı.

Uşak'ta arkadaşlarıyla balık tutmaya giden ardından serinlemek için girdiği gölette kaybolan 68 yaşındaki şahsı arama çalışması başlatıldı.

Olay Eşme ilçesinin Takmak köyünde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mustafa Özdemir (68), iki arkadaşıyla birlikte balık tutmak için Üçpınar göletine gitti. İddiaya göre Özdemir serinlemek için girdiği göletten uzun süre çıkmayınca arkadaşları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye 2 arama kurtarma teknisyeni, 1 şoför ve 1 arama kurtarma aracı sevk edildi.

Yaşlı adamı arama çalışması ekipler tarafından başlatılırken, çalışmaya destek amaçlı İzmir Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma ekibinden balık adam talebinde bulunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894