• BIST 14189.96
  • Altın 6128.67
  • Dolar 46.85
  • Euro 53.5802
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 27 °C
  • Aydın 29 °C
  • Afyon 21 °C
  • Balıkesir 26 °C
  • Bursa 25 °C
  • Çanakkale 26 °C
  • Muğla 28 °C
  • Uşak 24 °C

Şaphane Tek Vücut Oldu, Şehitler İçin Yürüdü

Şaphane Tek Vücut Oldu, Şehitler İçin Yürüdü
Kütahya'nın Şaphane ilçesinde 7'den 70'e tüm vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla "İdlib şehitleri ve Mehmetçiğe destek" yürüyüşüne katıldı.

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde 7'den 70'e tüm vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla "İdlib şehitleri ve Mehmetçiğe destek" yürüyüşüne katıldı.

Şaphane Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe Şaphane Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Belediye Başkanı Rasim Daşhan, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, kurum ve idari amirleri, üniversite, lise, ortaokul, ilkokul öğrencileri ve 7'den 70'e vatandaşlar katıldı.

Üniversite ve lise öğrencilerinin taşıdığı dev Türk bayrağı ile Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, Fuat Bey Caddesi, Güner Önce Caddesi üzerinden devam edip, tarihi Kocaseyfullah Camii önünde sona erdi. Şaphane'de görevli din görevlileri tarafından burada Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için hep birlikte dua edildi.

Şaphane Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberlik içerisinde bu anlamlı yürüyüşe katılan tüm herkese teşekkür ediyorum. Rabbim ordumuza zaferler nasip etsin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim" dedi.

Şaphane Tek Vücut Oldu, Şehitler İçin Yürüdü

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894