• BIST 13458.1
  • Altın 6174.48
  • Dolar 47.4686
  • Euro 54.7711
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 20 °C
  • Aydın 23 °C
  • Afyon 14 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Bursa 19 °C
  • Çanakkale 23 °C
  • Muğla 19 °C
  • Uşak 15 °C

Muğla Enverçevko Bisiklet Takımı, Dünya Barışı İçin Pedal Çevirecek

Muğla Enverçevko Bisiklet Takımı, Dünya Barışı İçin Pedal Çevirecek
Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı, Danimarka Kopenhag'dan Viyana'ya kadar dünya barışı için pedal basacak.

Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı, Danimarka Kopenhag'dan Viyana'ya kadar dünya barışı için pedal basacak. Enverçevko, aynı zamanda 1-30 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Avrupa Hareket Haftası" etkinliklerine katılacak.

Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı, Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı "Avrupa Hareket Haftası" etkinliklerinde pedal çevirecek.

Enverçevko ve EuroVelo Türkiye Koordinatörü Feridun Ekmekçi, Slovakya'nın Kosice şehrinde AB Eğitim Kültür Spor ve Gençlik Komisyon Başkanı Tibor Navrasics tarafından karşılandıklarını söyledi. Ekmekçi, "Bu yıl umuda yolculuk proje amacı fiziksel hareketi desteklemek, Ewos Avrupa Spor Haftası kampanyasını desteklemek, Avrupa ve Dünya barışına dikkat çekmek, Bölgesel ve Ulusal tanıtıma destek olmak amacıyla pedal çeviriyoruz. Muğla Enverçevko Derneği olarak yolculuğumuz esnasında pek çok okul bisikletçi, belediye yetkilileri, bakanlık ve Avrupa Komisyon yetkilileri ile görüştük, Muğla hakkında bilgi verdik ve ağırlandık. Muğla adına gururlandık. En önemli görüşme 10 Eylül 2016'da AB Dönem Başkanı Slovakya'nın Kosice şehrinde AB Eğitim Kültür Spor ve Gençlik Komisyon Başkanı Milletvekili Tibor Navrasics tarafından ekibimiz karşıladı. Görüşmemizde projeyi tanıttık ve Türkiye'den geldiğimizi anlattık" şeklinde konuştu.

Muğla Enverçevko Bisiklet Takımı, Dünya Barışı İçin Pedal Çevirecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894