• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 18 °C
  • Aydın 19 °C
  • Afyon 12 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Bursa 16 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 13 °C
  • Uşak 12 °C

Milas’ta Yaşlı Kadın Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Milas’ta Yaşlı Kadın Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti
Muğla'nın Milas ilçesinde, sabah erken saatlerde serinlemek için denize giren 83 yaşındaki Ayşe Yılmaz" boğularak hayatını kaybetti.

Muğla'nın Milas ilçesinde, sabah erken saatlerde serinlemek için denize giren 83 yaşındaki Ayşe Yılmaz" boğularak hayatını kaybetti. Sahilde bulunanların müdahalesi ile kenara alınan Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre; Boğaziçi Mahallesinde yalnız yaşayan ve sabah erken saatlerde kıyıdan elinde bastonuyla serinlemek için denize girdiği görülen 83 yaşındaki Ayşe Yılmaz'ın bir süre sonra su yüzünde hareketsiz kaldığını gören sahildeki vatandaşların ilk müdahalesi ile yaşlı kadın kıyıya çıkarıldı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri yaşlı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede 83 yaşındaki Ayşe Yılmaz'ın öldüğü belirlendi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894