• BIST 10235.12
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 26 °C
  • Aydın 27 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 23 °C
  • Bursa 23 °C
  • Çanakkale 21 °C
  • Muğla 23 °C
  • Uşak 19 °C

Mehmet Akif Üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gönderme

Mehmet Akif Üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gönderme
Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK), Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

MEHMET AKİF ERSOY ÜZERİNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A GÖNDERME: ‘TÜKÜRÜN ONLARIN ASLA GÜVENİLMEZ SÖZÜNE!’

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK), Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantıda Yüksek Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, İl Sorumluları ve Genel Başkan Danışmanları da hazır bulundu.Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Ak Parti’nin önce kimin dost, kimin düşman olduğunu öğrenmesi lazım” dedi. 

DOSTLARINI DÜŞMAN, DÜŞMANLARINI İSE DOST SANIYORLAR 
Ak Parti iktidarının çok önemli bir eksiği olduğunu belirten Kamalak, Ak Parti iktidarının dostlarıyla-düşmanlarını bir türlü ayıramadığını söyledi. AK Parti iktidarına tavsiye niteliğinde eleştirilerde bulunan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, şöyle konuştu: “Ak Parti iktidarının çok önemli bir eksiği var. Maalesef Ak Parti iktidarının temel problemlerinden birisi de, dostlarıyla-düşmanlarını bir türlü ayıramamasıdır. Hatta daha vahimi; dostlarını düşman, düşmanlarını ise dost sanmasıdır. Bu yüzden ikide bir kandırılıyor. Dış politikada kandırılıyor, İç politikada kandırılıyor, Balyozda kandırılıyor, Ergenekon’da kandırılıyor, Çözüm sürecinde kandırılıyor, Libya’da kandırılıyor, Suriye’de kandırılıyor, Kobani’de kandırılıyor, Oslo’da kandırılıyor, Kandil’de kandırılıyor, İmralı’da kandırılıyor,” 

AK PARTİ İKTİDARI’NIN KANDIRILMADIĞI BİR ALAN VAR MI?
“Sahi Ak Parti İktidarı’nın kandırılmadığı bir alan var mı?” diyerek sözlerini sürdüren Genel Başkan Kamalak, şunları söyledi: “Bu yüzden Ak Parti’nin önce kimin dost, kimin düşman olduğunu öğrenmesi lazım. Biz, 40 yıllık kardeşlik hukukumuza dayanarak bir kez daha uyarıyor ve hatırlatıyoruz. Bizim hiç kimseye karşı bir düşmanlığımız yoktur. Ancak dostlarımız bizi, yani Türkiye’yi dost olarak görmüyor” 

SAYIN CUMHURBAŞKANIM, SİZE NE SÖZÜ VERDİLER Kİ?
ABD askerlerinin PYD’nin safında PYD üniformasıyla savaştığına dikkati çeken Kamalak, “Askeri helikopterimizi düşüren füzeyi PKK’ya Rusya veriyor. Sözde birbirine düşmanmış gibi görünen ABD ile Rusya,  Türkiye söz konusu olunca hemen anlaşıyorlar. Hemen birleşiyorlar. Biri bölücü terör örgütüne silah ve mühimmat temin ediyor, diğeri doğrudan üniformalı asker veriyor. Bizim Cumhurbaşkanımız ise, PYD üniformalı ABD askerlerini görünce nedense çok şaşırıyor. Çıkıyor, ‘ABD’nin PYD’ ye verdiği desteği kınıyorum. Bize verilen söz bu değildi’ diyor. Biz ise hayret ediyoruz: Merhum Akif’i çok seven Sayın Cumhurbaşkanımız O’nun, ‘Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!’ mısrasını hiç okumamış mı acaba? Ve sonra, Milletim adına somak mecburiyetindeyim: Sayın Cumhurbaşkanım, Size ne sözü verdiler ki? Ne dediler de kandırdılar? Ayrıca biz 40 yıldır söylemiyor muyuz, 'Amerika’nın, İsrail’in sözüne asla güven olmaz.' diye. 'Bunların ipiyle kuyuya inilmez.' diye. Yani yine kandırmışlar” ifadelerini kullandı. 

 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894