• BIST 13163.88
  • Altın 6625.37
  • Dolar 45.613
  • Euro 53.0251
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 21 °C
  • Aydın 23 °C
  • Afyon 12 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Bursa 18 °C
  • Çanakkale 22 °C
  • Muğla 19 °C
  • Uşak 13 °C

Kütahya’da 301 Bin Adet Yavru Sazan Sulara Bırakıldı

Kütahya’da 301 Bin Adet Yavru Sazan Sulara Bırakıldı
Su ürünleri yetiştiriciliğini geliştirmek amacıyla Kütahya'da göl ve göletlere yavru sazan bırakıldı.

Su ürünleri yetiştiriciliğini geliştirmek amacıyla Kütahya'da göl ve göletlere yavru sazan bırakıldı. Vali Toraman, Kütahya il merkezi ve ilçelerde 301 bin adet yavru sazanın suyla buluşturulduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından Kütahya'ya 301 bin adet yavru sazan tahsis edildi. Kepez Su Ürünleri Araştırma Enstitüsünden getirilen yavru sazanlar, Kütahya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından göl ve göletlere bırakıldı.

Balıkların suya bırakılması için Eskiyüreğil Göleti'nde düzenlenen törene; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık ile TKDK İl Koordinatörü Ahmet Yazar katıldı.

Eskiyüreğil Göleti'ne 15 bin adet yavru sazanın salındığını belirten Vali Toraman, il merkezi ve ilçelerde toplamda 301 bin adet yavru sazanın suya bırakıldığını söyledi.

Kütahya’da 301 Bin Adet Yavru Sazan Sulara Bırakıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894