• BIST 12433.5
  • Altın 6927.83
  • Dolar 43.7191
  • Euro 51.7163
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 15 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 13 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 16 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 10 °C
  • Uşak 9 °C

Kuşadası’nda Uyuşturucu Operasyonu, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kuşadası’nda Uyuşturucu Operasyonu, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kuşadası'nda narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ve silah yakalanırken, iki şüpheli de gözaltına alındı.

Kuşadası'nda narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ve silah yakalanırken, iki şüpheli de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Kadınlar Denizi Mahallesi'nde sokak üzerinde iki şüpheliyi durdurdu. Sorgulamalarında isimleri K.S.V. ve K.K. olduğu belirlenen şüphelilerin yapılan üst aramalarında ise 2.38 gram esrar maddesi, bir miktar kristal tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 1 Adet 9 mm çapında seri numarası olmayan Star Marka tabanca 1 Adet şarjör ve 8 Adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli iki kişi sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894