• BIST 11315.08
  • Altın 5954.019
  • Dolar 42.8033
  • Euro 50.1866
  • İzmir 9 °C
  • Manisa 2 °C
  • Aydın 8 °C
  • Afyon 1 °C
  • Balıkesir -1 °C
  • Bursa 9 °C
  • Çanakkale 6 °C
  • Muğla 9 °C
  • Uşak 4 °C

Kültür Sarayı Yıkılıyor

Kültür Sarayı Yıkılıyor
Kütahya'da 1990 yılından bu yana Kütahya merkezde faaliyet gösteren Kültür Sarayı, depreme dayanıklı olmadığı için yıkılıyor.

Kütahya'da 1990 yılından bu yana Kütahya merkezde faaliyet gösteren Kültür Sarayı, depreme dayanıklı olmadığı için yıkılıyor.

Kütahya Belediyesi Kültür Sarayı'nın yıkım işi için ihale ilanına çıktı. 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak ihalenin muhammen bedeli 23 bin TL olarak belirlendiği öğrenildi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık , "Yıkılacak olan Belediye Kültür Sarayı'nın yerine altında yaklaşık 300 araç kapasiteli kapalı otopark, üstüne ise değişik büyüklüklerde konferans salonları inşa edilecek. Bu yapıyla birlikte Kütahya'mıza modern bir şekilde donatılmış, konferans salonları, sergi ve fuaye alanları, önünde amfi tiyatro, üst katına da bu bölgenin en zengin kütüphanesinin olduğu bir kompleks kazandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894