• BIST 12213.58
  • Altın 6556.67
  • Dolar 49.3263
  • Euro 55.282
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 14 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 10 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 13 °C
  • Çanakkale 14 °C
  • Muğla 13 °C
  • Uşak 9 °C

Konak’ta Perde Elazığ İçin Açıldı

Konak’ta Perde Elazığ İçin Açıldı
Konak Belediyesi Tiyatro Günleri tüm hızıyla devam ederken, İzmirli seyirci satın aldığı her bilet ile Elazığ depreminin de yaralarını sarıyor.

Konak Belediyesi Tiyatro Günleri tüm hızıyla devam ederken, İzmirli seyirci satın aldığı her bilet ile Elazığ depreminin de yaralarını sarıyor.

Şubat ayında Konak Belediyesi sahnelerinde gösterimi gerçekleşen oyunların gelirinin Elazığ depremi mağdurlarına gönderileceğinin duyurulmasının ardından ilk oyun sahnelendi. Eşrefpaşa Kültür Merkezi Gülriz Sururi Sahnesinde Can Türtop'un yönettiği, Yılın En İyi Komedisi ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllü "Hangisi Karısı" oyunu seyirciyle buluştu.

Üzerinde "Elazığ'a Destek Zamanı" ifadesinin yer aldığı biletler kısa sürede tükenirken, İzmirli tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda salonda boş koltuk kalmadı.

"Hangisi Karısı" oyunu ile beraber 27 Şubat'ta sahnelenecek "Suç ve Ceza/ Raskolnikov" oyununun gelirleri de Elazığ'daki depremzedeler için gönderilecek.

Konak’ta Perde Elazığ İçin Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894