• BIST 11335.05
  • Altın 5953.299
  • Dolar 42.7241
  • Euro 50.195
  • İzmir 11 °C
  • Manisa 8 °C
  • Aydın 11 °C
  • Afyon 4 °C
  • Balıkesir 1 °C
  • Bursa 11 °C
  • Çanakkale 7 °C
  • Muğla 7 °C
  • Uşak 6 °C

Kapısına Kadar Geldikleri Pamukkale’yi Uzaktan Seyrettiler

Kapısına Kadar Geldikleri Pamukkale’yi Uzaktan Seyrettiler
Denizli'de korona virüs salgını sebebiyle ziyarete kapatılan Pamukkale'yi görmek isteyen vatandaşlar, kapısına kadar geldikleri travertenleri uzaktan seyretti.

Denizli'de korona virüs salgını sebebiyle ziyarete kapatılan Pamukkale'yi görmek isteyen vatandaşlar, kapısına kadar geldikleri travertenleri uzaktan seyretti.

Geçtiğimiz yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği travertenleri ile ünlü Pamukkale, geçtiğimiz ay korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ziyarete kapatıldı. Giriş-çıkışların yasak olduğu Pamukkale'nin sakin halini görmek isteyen bazı vatandaşlar, kapısına kadar gelip içeri giremeyince uzaktan seyredip bol bol fotoğraf çektiler. Pamukkale'nin eski canlı halini bildiklerini söyleyen vatandaşlar, biran önce korona virüs tehlikesinin geçmesini ve bölgenin geçmişteki haline geri dönmesini beklediklerini ifade ettiler.

Pamukkale'ye girişlerin Kültür ve Turizm Bakanlığının açıklayacağı tarihte tekrar başlayacağı öğrenildi. Bölgedeki esnaf ve turizmcilerin ziyarete açılmasını dört gözle beklediği Pamukkale'nin son hali havadan da görüntülendi.

Kapısına Kadar Geldikleri Pamukkale’yi Uzaktan Seyrettiler

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894