• BIST 10276.88
  • Altın 2390.165
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.8713
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 19 °C
  • Muğla 22 °C
  • Uşak 18 °C

İzmir ve Fuarları Tanıtıldı

İzmir ve Fuarları Tanıtıldı
Birleşik Arap Emirlekleri’nin İzmir ve çevresini tanımadığını farkeden Atlasglobal Dubai ve Sharjah olmak üzere iki emirlikten 15 acentanın 17 yetkilisini İzmir e getirdi. İzfaş’ın evsahipliğinde olumlu gerçekleşen ilk görüşmeler, diğer ülke acentelerine

İZMİR VE FUARLARI TANITILDI

Birleşik Arap Emirlekleri’nin İzmir ve çevresini tanımadığını farkeden Atlasglobal Dubai ve Sharjah olmak üzere iki emirlikten 15 acentanın 17 yetkilisini İzmir e getirdi. İzfaş’ın evsahipliğinde olumlu gerçekleşen ilk görüşmeler, diğer ülke acentelerine de yayılacak.

Swissotel’de gerçekleşen akşam yemekli toplantıya İzmir ve fuarların tanıtımına yönelik Dubai’den gelen turizm acentesi temsilcileri, Atlasglobal U.A.E. Satış ve Pazarlama Müdürü Gonca Akca ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’da katıldı. Ayrıca İzmir tanıtımına özel gezi organize edilen yabancı konuklara Marriott Rönesans Hotel’de welcome party düzenlendi.
Ziyaretçi ve pazarlama çalışmaları İzmir’in tanıtımına büyük katkıları olduğundan görüşmeler, İzmir ve İzmir fuarları açısından da büyük öneme sahip. Önemli iş hacmiyle ve büyüyen ekonomisiyle dikkatleri üzerine çeken İzmir, iş ve eğlenceyi bir arada sunabilen yapısıyla da iş insanlarını cezbediyor. Dubai ve Sharjah’ın yanısıra Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı ülkelerden daha fazla ziyaretçi getirmeyi hedefleyen Atlasglobal, Dubai ve Sharjah’taki en önemli 15 turizm acentesini İzmir’de bir araya getirdi. İZFAŞ’ın evsehipliğinde gerçekleşen ve olumlu geçen ilk görüşmeler neticesinde İzmir’e gelen sektör ile ilgili iş insanlarının da fuarları ziyaret etmesi hedefleniyor. 

İZMIR KAZANACAK
Fuar İzmir, Kemeraltı, Agora, Meryem Ana, Efes ve Urla’yı gezen acente yetkilileri İzmir’e hayran kaldı. Atatürk Havalimanı’ndan Sharjah’a haftada yedi frekans uçuş yapan Atlasglobal, İzmir’den İstanbul aktarmalı uçuşlar gerçekleştirebiliyor. Dubai havaalanının yoğunluğu maliyetinin yüksekliğini göz önüne alan Atlasglobal, Sharjah’a gerçekleştirdiği uçuşlar sonrasında 26 km’lik mesafede shuttle hizmeti vererek yolcuları sorunsuz olarak Dubai’ye ulaştırıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin üretimde zayıf bir ülke olduğuna değinen Atlasglobal yetkilileri, Emirlikler’in Türkiye’den ithal edebileceği ürün yelpazesinin genişliğine dikkat çekti. 

BIR SONRAKI HEDEF IŞADAMLARI ARASINDA KÖPRÜ OLMAK
Bir sonraki projenin Egeli iş adamlarını BAE’deki asli alıcılar ile bir araya getirmek olduğunu vurgulayan yetkililer, bu süreçte fuar katılımlarını destekleyerek Ege ile işbirliklerini arttırmak için çaba göstereceklerini söylediler. Atlasglobal Dubai turizm acentelerinin tur programlarına İzmir’i dahil etmeleri ve Dubaili iş insanlarının İzmir’i keşfetmeleri adına önemli bir adım olan görüşmelerde, İzmir’in, hem iş hem de eğlenceyi bir arada sunan yapısıyla iki açıdan da tatmin edici olduğunu vurgulayan acente sahipleri, tur programlarına fuarları dahil ederek İzmir’in tanıtımına katkıda bulunacaklar. Acentelerin İzmir turları için sağlanması planlanan hizmet; fuarlara transfer, konaklama ve sosyal programlardan oluşacak. Tur programıyla şehrin turistik bölgeleri gezdirilecek; aynı tarihlere denk gelen fuarlar da iş insanları tarafından ziyaret edilecek. İzmir’e gelen turist sayısının arttırılmasının ve önemli iş bağlantılarının kurulmasının amaçlandığı turlarla, İzmir ve İzmirliler kazanacak. 

DUBAI SHARJAH-İZMIR AKTARMASIZ UÇUŞLAR PLANLANIYOR!  
Acentelerden İzmir’e gelecek olan talebe göre Dubai Sharjah -İzmir direk uçuşlarının planlandığını söyleyen Atlasglobal yetkilileri, diğer havayolu şirketlerinin acentaları ile de görüşmelerin sürdürüldüğünü belirtti.

İzmir’deki görüşmelere katılan Atlasglobal Dubai turizm acenteleri ise şu şekilde: Alnaboodah Travel, Dnata, Orient Travel Service, Uranus Travel Tours, Air Travel Enterprises Llc, Sata, Sntta, Sntta Emir Tours, Musafir, Orient Travel Service, Cozmo Travel, Alfaisal Travel, Holiday Me, Dubai Link Tours Llc, Al Tayyar Travel. //EGE BASIN GRUBU

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894