• BIST 13122.58
  • Altın 6708.61
  • Dolar 48.6634
  • Euro 55.9005
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 20 °C
  • Afyon 15 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 15 °C
  • Çanakkale 14 °C
  • Muğla 17 °C
  • Uşak 14 °C

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Dolandırıcı Uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Dolandırıcı Uyarısı!
Telefonla ulaştığı kişilerden, belediye adına aradığını belirterek deprem bölgesine yardım amacıyla para toplayan dolandırıcılara karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden uyarı niteliğinde bir açıklama yapıldı.

Telefonla ulaştığı kişilerden, belediye adına aradığını belirterek deprem bölgesine yardım amacıyla para toplayan dolandırıcılara karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden uyarı niteliğinde bir açıklama yapıldı. ESHOT Genel Müdürlüğü ise dolandırıcılık ihbarı üzerine suç duyurusunda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, dolandırıcıların, belediyenin yanı sıra bağlı kurumlar ESHOT ya da İZSU adına da kendilerini ‘yönetici’ olarak tanıtarak aramalar yaptığı belirtildi. Bu yöntemle maddi destek talebinde bulunanlara itibar edilmemesi istendi; bu tür durumların hızla polise bildirilmesi gerektiği vurgulandı.

ESHOT’tan suç duyurusu
Öte yandan ESHOT Genel Müdürlüğü, gelen bir dolandırıcılık ihbarı üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde, bazı vatandaşlara telefonla ulaşan kişilerin, kendilerini ESHOT Genel Müdürlüğü yöneticileri olarak tanıttığı ve verdikleri banka hesabına para yatırılmasını istedikleri belirtildi. Dilekçede, banka hesap bilgilerine de yer verildi, gereğinin yapılması istendi. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894