• BIST 12443.92
  • Altın 6530.16
  • Dolar 49.1705
  • Euro 55.1914
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 14 °C
  • Afyon 5 °C
  • Balıkesir 8 °C
  • Bursa 10 °C
  • Çanakkale 11 °C
  • Muğla 10 °C
  • Uşak 5 °C

İnşaatta Çökme, 2 İşçi Yaralandı

İnşaatta Çökme, 2 İşçi Yaralandı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde iki katlı bir inşaatın üst kat betonunun kısmen çökmesi sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 işçi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde iki katlı bir inşaatın üst kat betonunun kısmen çökmesi sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 işçi yaralandı.

İlçenin Çakır mahallesi Ofis caddesinde bulunan ve yapımı devam eden iki katlı bir inşaatta ilk olarak üst kata dökülen betonun bir bölümü çöktü. Bu olayda ölen ve yaralanan olmadı. Yaklaşık yarım saat sonra daha büyük ikinci çökme meydana geldi. Bu sırada inşaat alanında bulunan işçilerden Mustafa Şen ve Himmet Karabacak yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar ve inşaat işçileri tarafından çıkarılarak Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çökme ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattırken, işçilerden Himmet Karabacak'ın sağlık durumunun daha ağır olduğu bildirildi.

İnşaatta Çökme, 2 İşçi Yaralandı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894