• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 25 °C
  • Aydın 27 °C
  • Afyon 24 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Bursa 23 °C
  • Çanakkale 21 °C
  • Muğla 26 °C
  • Uşak 23 °C

Hamza Dağ: "İzmir'i hak ettiği hizmete kavuşturacağız”

Hamza Dağ:  "İzmir'i hak ettiği hizmete kavuşturacağız”
AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”nda konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 'Derdimiz İzmir'i hak ettiği değerlere çıkarmaktır. İzmir'i hak ettiği hizmete kavuşturacağız' dedi.

hamza-dag-02.jpg

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ:

"İzmir'i hak ettiği hizmete kavuşturacağız”

AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”nda konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 'Derdimiz İzmir'i hak ettiği değerlere çıkarmaktır. İzmir'i hak ettiği hizmete kavuşturacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na  katıldı

Aday tanıtım törenine, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, AK Parti Milletvekilleri, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katılım sağladı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ "AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda konuştu.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarılarının arkasındaki sırrı, uyguladıkları belediyecilik modelinin bir kartopu gibi büyüyerek geniş coğrafyalara ulaşmasına bağladı. İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda yapılan AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Dağ, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının gönül coğrafyasını aşarak geniş bir alana yayıldığını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına layık görüldüğü için teşekkürlerini sunan Dağ, bir haftadır İzmir'in sokaklarını ve caddelerini dolaşarak, kendilerine samimiyetle yaklaşan herkese şükranlarını iletti.

İzmir'e Hizmet Etme Tutkusu

Dağ, "Güzeller güzeli İzmir’e hizmet etmek yolculuğunda bir ömür değil, bin ömür feda edilir," diyerek İzmir'e hizmet etmenin önemine vurgu yaptı. Tek derdinin İzmir olduğunu ve şehri sadece Ege'nin değil, dünyanın incisi yapmayı hedeflediklerini belirtti. 31 Mart'a kadar İzmirli hemşehrilerine gece gündüz demeden derdini ve hayallerini anlatacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir Hassasiyeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e olan hassasiyetini ve her zaman "Ne gerekiyorsa yapalım" yaklaşımını vurgulayan Dağ, İzmir'e algı siyaseti değil, hizmet siyaseti yapacaklarını, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ve şehrin her köşesinde muhabbet tohumları ekeceklerini söyledi.

İzmir'in Çiçek Açması İçin Çağrı

"İzmir'in çilesinin bitmesine, şehrin dağlarında ve sokaklarında çiçekler açtırmaya, gerçek belediyecilikle tanıştırmaya ve tarih yazmaya var mısınız?" sorularıyla İzmirli hemşehrilerine seslenen Dağ, İzmir'e olan sevdasını ve bağlılığını vurguladı. Konuşmasını, "Allah yar ve yardımcımız olsun" diyerek ve İzmirli hemşehrilerini sevgi, saygı ve muhabbetle selamlayarak sonlandırdı.

Hamza Dağ'ın İzmir'e Dair Vizyonu

Hamza Dağ, İzmir'in potansiyelini ortaya çıkararak, İzmir markasını yeniden zirveye taşıma hedefini belirtti. İzmir'i sadece Ege'nin değil, dünyanın da incisi yapmayı hedefleyen Dağ, 31 Mart'a kadar İzmirli hemşehrilerine derdini, hayallerini ve tasavvurlarını gece gündüz demeden anlatacaklarını ifade etti. Dağ, İzmir'e hizmet etmek için çalmadık kapı bırakmayacaklarını ve şehrin her köşesinde muhabbet tohumları ekeceklerini vurguladı.

hamza-dag-03.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894