• BIST 13284.42
  • Altın 6865.09
  • Dolar 48.7547
  • Euro 55.9994
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 23 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 23 °C
  • Bursa 22 °C
  • Çanakkale 23 °C
  • Muğla 21 °C
  • Uşak 20 °C

Didim’de Denizdeki Kaçak Yapıların Sonuncusu Da Yıkıldı

Didim’de Denizdeki Kaçak Yapıların Sonuncusu Da Yıkıldı
Aydın'ın Didim ilçesi Fevzipaşa Mahallesindeki, kaçak ve ruhsatsız iskelelerinin yıkım kapsamında son iskele de yıkıldı.

Aydın'ın Didim ilçesi Fevzipaşa Mahallesindeki, kaçak ve ruhsatsız iskelelerinin yıkım kapsamında son iskele de yıkıldı. Bölgedeki sahil şeridi kaçak yapılar ve iskelelerden arındırılırken, çalışma bölge sakinlerince büyük beğeni topladı

Didim'de Fevzi paşa mahallesindeki kaçak ve ruhsatsız iskelelerinin yıkımı tamamlandı. Geçtiğimiz ay Didim Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğünün oluru ile Didim Belediyesi ekipleri Fevzi paşa mahallesi sahil bölgesinde kaçak yapılar ile deniz içerisindeki iskelelerin yıkımını gerçekleştirmişti. Bu kapsamda bölgede son kalan iskele ise kıyıdan uzak kalması sebebiyle yıkım için Belediye Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan dalgıç ekiplerinin çalışmasıyla yıkıldı. Dalgıç ekipleri ile iş makinelerinin yardımıyla bölgedeki son iskelede denizden kaldırılarak, sahil bandı ve denizin içi tamamen temizlendi.

Fevzi paşa mahallesindeki çalışmaları mahalle sakinlerini memnun ederken, sahil şeridi ve denizde yer alan tüm iskeleler kaldırılarak bölge tamamen halkın ortak kullanım alanı olarak kullanıma açıldı.

Didim’de Denizdeki Kaçak Yapıların Sonuncusu Da Yıkıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894