• BIST 14012.01
  • Altın 6664.74
  • Dolar 45.5774
  • Euro 53.0355
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 20 °C
  • Afyon 10 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Bursa 16 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Uşak 11 °C

Didim’de Bayram Yoğunluğu

Didim’de Bayram Yoğunluğu
4 günlük Kurban Bayramı dolayısıyla tatil yöreleri dolup taşarken, Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de ise bayram yoğunluğu yaşanıyor.

4 günlük Kurban Bayramı dolayısıyla tatil yöreleri dolup taşarken, Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de ise bayram yoğunluğu yaşanıyor. İlçede turizmin kalbi olan Altınkum Plajı'nda adeta adım atacak yer kalmadı.

Kurban Bayramı tatili yılın en sıcak günlerine denk gelince bir çok vatandaş bayram tatilini tatil beldelerinde ve sahillere akın etti. 4 günlük Kurban bayramı tatilinde, tatil yöreleri tatilci akınına uğrarken, Didim'de de bayram yoğunluğu zirve yaptı. Kurban bayramında tatilini Didim'de geçirmek isteyen tatilciler ile günü birlik tatilciler Didim'in plajlarına akın etti. İlçede turizmin kalbi olan Altınkum Plajı'nda adım atacak yer kalmadı. Altınkum Plajı'nın yanı sıra 1. Koy, 2.Koy, 3.Koy, Yeşilkent, Sahne Cennet ve Akvaryum Koyları tatilcilerin akınına uğradı.

7'den 77'ye binlerce tatilci 43 dereceye bulan sıcaklıkta kendilerini Ege'nin serin sularına bıraktı. Kimi tatilciler ise su sporları yaparak tatilin tadını çıkartırken, kimileri de yakıcı sıcakta güneşlenmeyi tercih ettiği görüldü.

Didim’de Bayram Yoğunluğu

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894