• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 21 °C
  • Aydın 22 °C
  • Afyon 17 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Bursa 20 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Uşak 16 °C

Denizlispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Denizlispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Denizlispor, Süper Lig'in 23. haftasında pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Denizlispor, Süper Lig'in 23. haftasında pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Denizlispor, Süper Lig'in 23. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yeni Teknik Direktörü Bülent Uygun gözetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, pas ve taktik çalışmalarıyla son buldu.

Dün gerçekleşen antrenmanda sakatlanan ve sol kasığında yırtık tespit edilen Kibong Mbamba antrenmana katılmadı. Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Zakarya Bergdich ve Ogenyi Onazi fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.

Yeşil-siyahlılar, yarın son antrenmanını Denizli'de gerçekleştirerek daha sonra hava yolu ile İstanbul'a gidecek.

Denizlispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894