• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 15 °C
  • Aydın 14 °C
  • Afyon 6 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Bursa 9 °C
  • Çanakkale 8 °C
  • Muğla 11 °C
  • Uşak 8 °C

Baybatur: "Biz, Bir Ve Beraber Oldukça Bizi Kimse Yıkamaz"

Baybatur: "Biz, Bir Ve Beraber Oldukça Bizi Kimse Yıkamaz"
AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Akhisar ilçesinde CHP ve MHP'nin de katılımları ile gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Akhisar ilçesinde CHP ve MHP'nin de katılımları ile gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Baybatur, "Biz, bir ve beraber oldukça bizi kimse yıkamaz" dedi.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu partililer ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye'nin geçmiş olduğu bu sıkıntılı zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan şeyin birlik ve beraberlik olduğu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, "Memleketimiz zor ve sıkıntılı zamanlardan geçiyor. Tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi koruyacak, ülkemizi kötü niyetlilere teslim etmeyeceğiz" dedi.

Başkan Şenyiğit'in ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin ise, "Akhisar ilçesi olarak bizler inşallah 15 Temmuz'daki uzlaşı, birlik ve beraberliğin ötesine geçeceğiz." şeklinde konuştu.

"Darbeyi tüm siyasi partiler püskürttü"

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin AK Parti'ye yapılmadığını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, "15 Temmuz gecesi o meydanlarda hem CHP'li, hem MHP'li kardeşlerimizi görmüştük. Bu girişim Cumhuriyetle birlikte kazandığımız demokrasimize, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ve tüm siyasi partilere yönelik yapılan bir darbe girişimiydi. Bu darbeyi sadece AK Parti değil tüm siyasi partilerin birliktelikleri ile püskürtülmüştür. Bugün Akhisar'da olduğu gibi 7 Ağustos günü Yenikapı ruhu olarak tanımladığımız alanda Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi liderlerinin de katılımı ile 5 milyonluk bir miting yapılmış ve halkımızla gönül köprüsü kurulmuştur. Bu Yenikapı ruhunun Akhisar ilçemizde güçlü bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Bu darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı eğer bugün bizi yakınlarımız bizleri ya cezaevlerinde yada mezarlıklarda ziyaret edeceklerdi. Böyle bir durumla karşı karşıya kalacaktık." dedi.

"AK Parti olarak her şeyi dört dörtlük yapıyoruz demiyorum." diyen Baybatur, "CHP'nin ve MHP'nin de illa ki doğruları, yanlışları vardır herkes gibi ama hepimiz tek bir gaye için mücadele ediyoruz. Hepimiz bu devlet için bu bayrak için bu millet için mücadele ediyoruz. Görüş ayrılıklarımız, farklılıklarımız, dünya ya bakış açılarımız farklı olabilir ama aslolan Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Toprak bütünlüğümüzdür. Bayrağımız, ezanımızdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" dediği gibi, AK Parti, CHP, MHP teferruattır, aslolan vatandır, bayraktır, millettir. İnşallah tüm Türkiye de bu iklim devam eder." şeklinde konuştu.

"Asker, polis ve tüm siyasi partilerle terörü bitireceğiz"

Baybatur konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bütün Genel Başkanlar gerektiği zaman biraraya geliyor ve ülke için fikir alışverişinde bulunuyorlar. Bu Yenikapı ruhunun ben uzun süre devam edeceğini düşünüyorum. Bu birlik ve beraberlikle Doğu ve Güneydoğu'da PKK, devlerin içine sızmış FETÖ, Suriye tarafında olan DAEŞ'i askeri, polisi ve siyasi partileri ile mücadele ederek sonlandıracağız. Türkiye Cumhuriyetin ay yıldızlı bayrağı şanla, şerefle dört bir köşede dalgalandıracağız. Biz bir ve beraber oldukça bizi kimse yıkamaz. Bayramlar milli birlik ve beraberlik ruhunun sergilendiği en güzel günlerdir. Allah birliğimizi daim etsin."

Baybatur:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894