• BIST 14436.6
  • Altın 6438.95
  • Dolar 46.3152
  • Euro 53.864
  • İzmir 35 °C
  • Manisa 35 °C
  • Aydın 36 °C
  • Afyon 29 °C
  • Balıkesir 31 °C
  • Bursa 30 °C
  • Çanakkale 29 °C
  • Muğla 30 °C
  • Uşak 30 °C

Aliağa’da İlk İftar İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Aliağa’da İlk İftar İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Aliağa Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının toplu iftar geleneğini Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda sürdürüyor.

Aliağa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın toplu iftar geleneğini yaşatmak amacı ile Ramazan ayı boyunca vatandaşlara her gün sıcak yemek hizmeti verecek. İftar yemekleri, vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirecek, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir ortamda gerçekleştirilecek.  

Aliağa Belediyesi, Aliağalıları Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda bir araya getirecek olan iftar sofralarını özenli bir şekilde hazırladı. 1 ay boyunca iftar yemeğinin verileceği salonda incelemelerde bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yeni Mahalle Düğün Salonu’muzda Ramazan boyunca gerçekleştireceğimiz iftar programımız için hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazanımız mübarek, oruçlarımız kabul olsun” ifadelerini kullanarak tüm Aliağalıların Ramazan ayını tebrik etti.    

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894