• BIST 13122.58
  • Altın 6697
  • Dolar 48.6448
  • Euro 55.8933
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 17 °C
  • Aydın 20 °C
  • Afyon 12 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 16 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 14 °C

Aliağa'da çocuklar eğlenerek spor eğitimi aldı

Aliağa'da çocuklar eğlenerek spor eğitimi aldı
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından hazırlanan ‘Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim’ programı İzmir’in Aliağa’da ilçesindeki ilkokulların 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından hazırlanan ‘Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim’ programı İzmir’in Aliağa’da  ilçesindeki   ilkokulların 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.
Spor bilincinin öğrencilere aşılanmasını hedefleyen  projede öğrencilere spor, çevre, sağlık, olimpiyatın tarihsel süreci, centilmenlik, fair play ve sporun eğlenceli yönleri proje sunucusu Sibel Yazgan Tel  tarafından  4 ve ortaokul 5'inci sınıf öğrencilerine  anlatıldı. Tüpraş Halk eğitim merkezinde   Konferans Salonu'ndaki etkinlikte  çeşitli filmler, animasyonlar ile öğrencilerin eğlenirken öğrenmelerine olanak sağlanırken, Oli isimli maskot sahneye çıkarak öğrencilerle dans etti. Maskot ile doyasıya eğlenen öğrencilere eğitim sonunda katılımcı sertifikası verildi.

Programa  Gençlik ve Spor Aliağa ilçe Müdürü Özlem Günay Karataş ve personeli, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi proje koordinatöru Sibel Yazgan Tel ,teknik sorumlular rİsmail Ay,Erol Özkaya  ,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber:İsmail Hakkı Ergün- Kenan Bakır

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894