• BIST 14417.91
  • Altın 6278.06
  • Dolar 46.7626
  • Euro 53.5147
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 23 °C
  • Aydın 26 °C
  • Afyon 16 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Bursa 20 °C
  • Çanakkale 23 °C
  • Muğla 21 °C
  • Uşak 16 °C

Aliağa’da Ayasofya İçin Şükür Lokması

Aliağa’da Ayasofya İçin Şükür Lokması
İzmir'in Aliağa ilçesinde, fethin sembolü Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılması nedeniyle şükür lokması dağıtıldı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, fethin sembolü Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılması nedeniyle şükür lokması dağıtıldı.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, 86 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. Aliağa ilçesinde de caminin açılması nedeniyle Fatih Camii'nde cuma namazının ardından şükür duaları edilerek lokma döktürüldü.

Programda konuşan Fatih Camisi İmamı Gazali Ateş, "Yıllarca özlemini çektiğimiz ve içerisine girmek için para verip bilet aldığımız Ayasofya'mız artık hürriyetine kavuştu; Ayasofya bize kavuştu, bizde Ayasofya'ya kavuştuk elhamdülillah" dedi.

Fatih Camii'ndeki törene ayrıca; MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Aliağa yönetim kurulu üyelerinden; Zeki Ateş, Fatih Bozduman, Oğuazhan Yaver, Yavuz yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aliağa’da Ayasofya İçin Şükür Lokması

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894