• BIST 11007.37
  • Altın 5761.756
  • Dolar 42.5012
  • Euro 49.5378
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 9 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Bursa 13 °C
  • Çanakkale 14 °C
  • Muğla 11 °C
  • Uşak 7 °C

Afyonkarahisar’da Bayram Namazı Meydanda Kılındı

Afyonkarahisar’da Bayram Namazı Meydanda Kılındı
Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da Kurban Bayramı namazı huşu içinde eda edildi.

Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da Kurban Bayramı namazı huşu içinde eda edildi. Kentte en büyük katılımlı bayram namazı ise Zafer Kent Meydanı'nda sosyal mesafe kurallarına göre kılındı.

Afyonkarahisar Belediyesinin "Haydi Afyon Seccadeni Al Gel" çağrısı ile cemaat, Zafer Kent Meydanı'nda bayram namazını eda etti. Namaza Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namazı İl Müftüsü Sinan Kazancı kıldırdı. Sosyal mesafe kurallarına göre kılınan namazda maske takılmasına özen gösterildi. Namaz sonrası belediye tarafından cemaate çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklara ise kitap hediye edildi.

Namaz sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunarak vatandaşların bayramı kutlayan Vali Çiçek ve Başkan Zeybek, huzur içinde bir bayram geçilmesini diledi. Protokol üyeleri bayramların birlik ve beraberliğin güçlendirilmesindeki önemine vurgu yaptı.

Protokol üyeleri namazın sonunda ise vatandaşlar ile sosyal mesafe kurallarına göre bayramlaştı.

Afyonkarahisar’da Bayram Namazı Meydanda Kılındı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894