• BIST 12213.58
  • Altın 6512.9
  • Dolar 49.2103
  • Euro 55.2588
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 23 °C
  • Aydın 22 °C
  • Afyon 18 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Bursa 19 °C
  • Çanakkale 20 °C
  • Muğla 17 °C
  • Uşak 20 °C

Adliyenin Maskotu Sevimli Kedi Cezaevine Gönderildi

Adliyenin Maskotu Sevimli Kedi Cezaevine Gönderildi
Aydın Adliyesi içinde bulunan ve adliyenin maskotu haline gelen "Baronaz" isimli kedinin cezaevine gönderilmesi üzüntüye sebep oldu.

Aydın Adliyesi içinde bulunan ve adliyenin maskotu haline gelen "Baronaz" isimli kedinin cezaevine gönderilmesi üzüntüye sebep oldu.

Aydın Adliyesi Avukat Bekleme Salonunu kendine yuva edinen ve Baronaz ismi verilen kedinin ortadan kaybolması adliye çalışanlarını üzdü. "Baronaz" isimli kedinin cezaevine gönderildiği öğrendiklerini belirten Aydın Barosu Genel Sekreteri Avukat Anıl Yetişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Baronaz adlı kedimizin cezaevine gönderildiği bilgisi var. Sabit ikametgah sahibi olması, kendisini sevdirmekle yükümlü olduğu Adliye çalışanları ve Avukatlar olması, kaçma şüphesinin bulunmaması sebepleri ile Baronaz'ın başka bir suçtan tutuklu ya da hükümlü olmaması halinde tahliyesine karar verilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz" açıklamasında bulundu.

Adliyenin Maskotu Sevimli Kedi Cezaevine Gönderildi

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894