• BIST 13122.58
  • Altın 6683.62
  • Dolar 48.6629
  • Euro 55.904
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 18 °C
  • Aydın 21 °C
  • Afyon 15 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 16 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 19 °C
  • Uşak 14 °C

6 noktada üniversiteliye sıcak yemek dağıtımı başlıyor

6 noktada üniversiteliye sıcak yemek dağıtımı başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik odaklı kent vizyonu doğrultusunda üniversite öğrencilerine sıcak yemek desteği bu yıl da devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik odaklı kent vizyonu doğrultusunda üniversite öğrencilerine sıcak yemek desteği bu yıl da devam edecek. Sıcak yemek noktaları 9 Ekim’de kentin 6 noktasında açılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. 9 Ekim’de üniversitelerin yakınlarına kurulan 6 noktada sıcak yemek dağıtımı başlayacak. 

“Gençlerimizin yanındayız”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, derinleşen ekonomik krizden en çok gençlerin etkilendiğini belirterek “Biz gençlerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Masraflarını ne kadar azaltabilirsek, o kadar iyi. Çorba Durakları da yakında hizmet vermeye başlayacak. Elimizden ne geliyorsa, yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Günde ortalama 5 bin öğrenciye ulaşılacak
Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında sıcak yemek dağıtılacak. Günde ortalama 5 bin öğrenci bu hizmetten yararlanabilecek. Üniversite öğrencilerine 2021 yılından itibaren toplam 618 bin 450 kişilik akşam yemeği ücretsiz olarak ulaştırıldı.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894