• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 25 °C
  • Afyon 21 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Bursa 21 °C
  • Çanakkale 20 °C
  • Muğla 21 °C
  • Uşak 21 °C

İzmir’e İnovasyon Vestel’le Gelecek

İzmir’e İnovasyon Vestel’le Gelecek
İzmir Enternasyonel Fuarı’nın İnovasyon Ana Sponsoru Vestel, kuracağı dev stantta fuar ziyaretçilerine son teknoloji ürünleri sergileyip, eğlenceli ve sürpriz yarışmalara katılarak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

İZMİR’E İNOVASYON VESTEL’LE GELECEK

İzmir Enternasyonel Fuarı’nın İnovasyon Ana Sponsoru Vestel, kuracağı dev stantta fuar ziyaretçilerine son teknoloji ürünleri sergileyip, eğlenceli ve sürpriz yarışmalara katılarak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Yerli üretimin gururuyla sadece Türkiye’nin değil dünyanın da önde gelen şirketlerinden biri olan Vestel, 85. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın İnovasyon Ana Sponsoru oldu. 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak fuarda Vestel, kurduğu dev stand ile dikkat çekiyor. Vestel’in yerli üretimin gururu ile tüketicilerine sunduğu son teknoloji beyaz eşya ürünlerinden televizyonlarına, küçük ev aletlerinden Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus’e kadar birçok ürünü İEF ziyaretcilerine göstereceği stantta eğlenceli aktiviteler de yer alacak.

Kökleri çok eskiye dayanan İzmir Enternasyonel Fuarı İnovasyon Ana Sponsoru olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Vestel Şirketler Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “İzmir Enternasyonel Fuarı’nı, Türkiye’nin teknoloji devi Vestel’in doğduğu toprakların en önemli etkinliklerinden biri olarak görüyoruz. Fuarımızın “Gelecek İzmir’de” temasıyla geleceğe yatırım yapan bu yeni inovatif konsept ve yepyeni yaklaşımı ile uluslararası arenada hak ettiği yeri hızla alacağına inancımız sonsuz. Türkiye’nin teknoloji devi Vestel olarak “İnovasyon Ana Sponsoru” adıyla yer aldığımız bu çok önemli organizasyonda, değişim ve yenilik temasının ön plana çıkması Vestel olarak bizi en mutlu eden ve cezbeden noktalardan biri oldu. Avrupa’nın en büyük endüstri komplekslerinden olan Vestel City’nin merkezi Manisa’nın “Onur Konuğu İl” ilan edilmesinin de bizim için önemi çok büyük. Fuara dev bir standla katılarak hem 152 ülkeye ihraç ettiğimiz son teknoloji ürünlerimizi katılımcılara tanıtacağız, hem de çok sayıda eğlenceli aktiviteyle sadece İzmirlilerin değil Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ziyaretçilerle buluşacağız. Gelen tüm ziyaretçilerin yenilikçilik ve değişimin bir parçası olacağına ve buradan ayrılırken benzersiz deneyimler kazanacağına inanıyoruz” dedi.

SANAL DÜNYA VESTEL STANDINDA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Günümüzün en eğlenceli buluşlarından sanal gerçeklik teknolojisini Vestel, İzmir Enternasyonel fuarına getiriyor. Ziyaretçiler sanal gerçeklik gözlüğünü takarak Avrupa’nın en büyük fabrikalarından Vestel City’i sanal olarak gezebilecek, ayrıca bisiklete binip paraşütle atlama yapabilecekler. 10 gün boyunca ilgi çekici workshopların yapılacağı Vestel standında, ziyaretçiler eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyeler kazanabilecek.

İZMİR’DE SERTAB ERENER RÜZGARI ESECEK

“Gelecek İzmir’de” sloganıyla yola çıkan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın kapanış konseri de Vestel sponsorluğunda gerçekleşecek. Türk pop müziğinin dev ismi Sertab Erener’in sahne alacağı konser 4 Eylül 2016, Pazar günü saat 21.30’da gerçekleşecek. / EGE BASIN GRUBU

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894