DAHA FAZLA PERFORMANS VE PİL ÖMRÜ
Özel olarak tasarlanan yeni Apple A10 Fusion çip, bu inovasyonları güçlendiren yeni bir mimari ile bir akıllı telefonun bugüne kadar sahip olduğu en güçlü çip olurken, iPhone’da bulunan en uzun pil ömrü ile iki şarj arasındaki süreyi daha da uzatıyor. A10’da bulunan CPU artık dört çekirdeğe sahip ve böylelikle iPhone 6’ya göre iki kata kadar daha hızlı çalışan yüksek performanslı iki çekirdeği sorunsuz bir şekilde entegre ediyor. Ayrıca, bu çipin, yüksek performans çekirdeklerinin harcadığı gücün beşte birini kullanarak çalışabilen iki yüksek verimli çekirdeği de var. iPhone 6s’ten üç kata kadar daha hızlı çalışan ve onun kullandığı gücün yarısı değerde bir gücü kullanan daha güçlü bir grafik performansa da sahip. Bu grafik performansı, yeni bir oyun ve profesyonel uygulama seviyesine geçmeyi mümkün kılıyor.
Her iki telefon da sektördeki en iyi uluslararası dolaşım için 25 LTE bandına kadar destek sağlıyor ve iPhone 6’dan üç kat daha hızlı, 450 Mbps’ye kadar veri oranları içeriyor. 1 Japonya’daki müşteriler için, iPhone, bundan sonra öncü FeliCa temassız teknolojisini destekleyerek, iD ve QuicPay yerel ağları ve dünyanın en büyük transit operatörü olan JR East tarafından verilen Japonya’nın yaygın transit kartı Suica üzerinde de olmak üzere, kredi kartı ve banka kartı kullanımını etkin hale getirecek.

İNANILMAZ BİR SES DENEYİMİ
Yeni stereo hoparlörler, iPhone 6s’ten iki kat daha güçlü inanılmaz ve etkileyici bir ses sağlayarak daha dinamik bir ses aralığı ve daha kaliteli bir hoparlör sunuyor. Yeni iPhone, müşterilerin eski kulaklıklarını ve aksesuarlarını kullanmalarını sağlayan 3,5 mm’lik kulaklık jakı adaptörünün yanı sıra, inanılmaz bir ses çıkarmak için Lightning konektörüne sahip EarPods ile birlikte geliyor.


























































