• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 31 °C
  • Manisa 30 °C
  • Aydın 35 °C
  • Afyon 23 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Bursa 23 °C
  • Çanakkale 22 °C
  • Muğla 30 °C
  • Uşak 25 °C

Ege’nin Mitolojik Tanrı ve Tanrıçaları

Ege’nin Mitolojik Tanrı ve Tanrıçaları
Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Dönemi Mezuniyet TöreniProf. Dr. Marmaralı; “153 öğrencimizi bugün hayata uğurlamanın heyecanını yaşıyoruz”

EGE’NİN MİTOLOJİK TANRI VE TANRIÇALARI

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Dönemi Mezuniyet  Töreni
Prof. Dr. Marmaralı; “153 öğrencimizi bugün hayata uğurlamanın heyecanını yaşıyoruz”

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Dönemi Mezuniyet  Töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin kendi tasarladıkları kıyafetlerle yaptıkları “Ege’nin Mitolojik Tanrı Ve Tanrıçaları” konulu defile beğeni ile izlendi. Törene Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Emel Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arzu Marmaralı, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileler katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yaşanan terör olayları nedeniyle buruk olduğunu dile getirerek, “ Mezun arkadaşlarımıza hayatlarında başarılar diliyorum. Başta onları bugünlere getiren aileleri olmak üzere, onlara dönemleri boyunca destek olan hocalarına da teşekkür ederim. Artık bir dönemleri kapanıyor yeni bir döneme başlıyorlar ve öğrendiklerini bu alanlarda uygulayacaklarına olan inancım tam ” diye konuştu.  

Prof. Dr. Arzu Marmaralı; “Emel Akın Yüksekokulu 2015-2016 mezuniyet törenine hepiniz hoş geldiniz. Son dönemlerde yaşanan terör olaylarından hayatını kaybedenler için içimiz yanarak, 153 öğrencimizi bugün hayata uğurlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl bizler için oldukça hareketli ve verimli geçti. Öncelikle Almanya ve Hollanda’da gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında öğrencilerimizden iki grubu bu ülkelere gönderdik ve eğitim görmelerini sağladık” dedi. 

Mezuniyet törenlerinin heyecan verici olmasının yanında burukluk bıraktığını söyleyen Prof. Dr. Marmaralı, “Değerli konuklarımız, biliyoruz ki bütün mezuniyet törenleri heyecan vericidir.  Ancak Emel Akın Meslek Yüksekokulu olarak gelenekselleşen mezuniyet defileleri nedeniyle çok daha heyecan duyuyoruz. Bu yıl ki defilemizin temasını “Ege’nin Mitolojik Tanrı ve Tanrıçaları” olarak belirledik. Bir yıl boyunca bu defileyi hazırlayan öğrencilerimize, hazırlanmasına yardımcı olan hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Dönem birincisi Semiha Günay mezuniyet töreninin hayata yeni bir adım olduğunu söyleyerek, “Okulumuzun mezunu olmaktan ve mezun olanlar adına sizlere hitap etmekten onur ve gurur duyuyorum. Bugün gerçek hayata adım atışımızın ilk günü. Hayatımızın bir sayfasını kapatırken diğer sayfasını umutla açıyoruz. Hepimizin içerisinde geleceğin belirsizliğinden dolayı ufak bir tedirginlik var. Bizlerin yetişmesi ve olgunlaşması için büyük emek harcayan, bizlere mesleği öğreten değerli hocalarımıza mezunlar adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim” diye konuştu.

Emel Akın Meslek Yüksekokulu birincisi Semiha Günay’a plaketini ve başarı belgesini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verirken,  ikinci Selin Zorlu ve üçüncüler Aylin Şentürk ve Sevda Mert’e ise plaketleri ile başarı belgelerini Prof. Dr. Arzu Marmaralı verdi. // Mert Yasin Alpdündar- Sıla Tekin- Azad Zengin / EGE BASIN GRUBU

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894