• BIST 13837.76
  • Altın 6428.08
  • Dolar 46.1141
  • Euro 53.2899
  • İzmir 29 °C
  • Manisa 28 °C
  • Aydın 31 °C
  • Afyon 23 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Bursa 25 °C
  • Çanakkale 24 °C
  • Muğla 27 °C
  • Uşak 25 °C

Petkim İlköğretim Okulu

Petkim İlköğretim Okulu
Aliağa Petkim İlköğretim Okulu’nun çevreye duyarlı öğrencileri Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u ziyaret ederek Aliağa Belediyesi’nin çevre ile ilgili yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken öğrenciler Başkan Oğuz’a duygu, düşünceleri ifade e

ÖĞRENCİLER"İN ÇEVREYE DUYARLILIĞI  BAŞKAN OĞUZ"U MUTLU ETTİ.

Aliağa Petkim İlköğretim Okulu"nun çevreye duyarlı öğrencileri Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret ederek Aliağa Belediyesi"nin çevre ile ilgili yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken öğrenciler Başkan Oğuz"a duygu, düşünceleri ifade eden, isteklerini belirten birer mektup verdi.

Okul Müdür Ali İhsan Bostancıoğlu ve sınıfın öğretmeni Tülay Bostancıoğlu"nun da yer aldığı ziyarette Başkan Oğuz"a sorular yönelten öğrenciler fabrikaların çevreye zarar verdiğini belirterek fabrikaların bacalarına filtre takmalarını,  çevreyi ağaçlandırmalarını ve geri dönüşüme önem vermelerini istedi. Çocukların çevreye olan duyarlığına çok sevindiğini belirten Başkan Oğuz   “Sizlerin çevre konusunda bilinçli olması çok güzel. Bu bilinci ne kadar çok arkadaşınıza yayabilirseniz o kadar faydalı bir iş yapmış olursunuz.” dedi. Belediye olarak çevreye duyarlılıklarının her zaman en üst düzeyde olduğunu belirten Başkan Oğuz  “Bizim için öncelik gelecek kuşaklara daha iyi, daha güzel, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak. Bunun da yolu çevreye duyarlı olmak çevreye daha çok yatırım yapmak. Bu amaçla üstümüze düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Sürdürülebilir kalkınma istiyoruz. Çevreye zarar verecek hiçbir yatırımı ketimizde istemiyoruz. Bunun yan sıra göreve geldiğimizden bu yana binlerce ağaç dikimi yaptık. Farklı noktalara geri dönüşüm konteynırları yerleştirdik. Kullanılmayan ilaçların toplanıp çevre ve doğaya zarar vermemesi için uygun şartlarda imha edilmesi için başlatılan projeye katıldık. Çevreye duyarlılığımız her zaman devam edecek.”  dedi.

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894