29 Nisan 2024
  • İzmir26°C
  • Manisa24°C
  • Aydın29°C
  • Afyon21°C
  • Balıkesir15°C
  • Bursa17°C
  • Çanakkale19°C
  • Muğla26°C

NAZİLLİLİ BERBER VE KUAFÖRLER DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Üyeleri ikinci geleneksel tanışma ve kaynaşma toplantısında buluştu.

Nazillili Berber Ve Kuaförler Dayanışma Etkinliğinde Buluştu

06 Kasım 2017 Pazartesi 10:33

Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Üyeleri ikinci geleneksel tanışma ve kaynaşma toplantısında buluştu. Sümerpark Lara Restoranda buluşan berber ve kuaförler, sabah erken saatlerde başlayan etkinlik boyunca yorgunluk atmalarının yanı sıra birbirleri ile uzun süre sohbet ederek hasret te giderdiler.

Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı buluşma etkinliğine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan da katılarak destek verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlik süresince iş yoğunluğu nedeniyle birbirlerini göremeyen meslek mensupları da birbirleri ile hasret giderdi. Etkinliğin sık sık yapılmasını dileyen berber ve kuaför esnafına katılımlarından dolayı teşekkür eden Oda Başkanı Olcay Akyıldız, "Biz büyük bir aileyiz. Her zamanda birbirimize destek ve arkadaş olmak zorundayız. Bizim ailede rekabet sadece müşterimize daha iyi hizmet vererek olur. Asla birbirimize karşı olumsuz tavırlar içerisinde olmayız. Acı günümüzde olduğu gibi iyi günümüzde de birbirimizi aramaya devam edelim. Nazilli'ye hizmet etmek ve en iyi hizmeti vermek için her zaman birbirimize yardımcı olalım. Unutmayalım ki bizim mesleğimiz en temiz, en güzel mesleklerden birisi. İşimizi yaparken titiz ve duyalı olalım. En iyi meslek, en iyi şekilde yapılan ve hakkıyla yapılan meslektir. Oda yönetim kurulu olarak bu güzel günde aramızda olan tüm dostlarımıza, meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız" dedi.

"Biz hizmet etmek için geldik"

Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan ise yaptığı konuşmada, "Kendi meslektaşlarımla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Birlikler, beraberlikler, dostluklar böyle etkinliklerde daha da pekişiyor. Ama bu işler her zaman bütçeye bakıyor. Ben oda başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biz aydın'da 480 üyesi olan bir oda olarak bunu yapamıyoruz. Her zaman diyorum ki, birliğimiz ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Birbirinize her zaman destek olun. Biz hizmet etmek için geldik. Elimizden ne geliyorsa elimizi taşın altına koyacak ve hizmet için ne gerekiyorsa yapacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Bu günümüzde aramızda olarak bizleri yalnız bırakmayan çok değerli Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

"Nazilli olarak biz bir bütünüz"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da konuşmasında, "Nazilli Belediyesi olarak biz her sivil toplum kuruluşumuza, muhtarlarımıza ve odaklarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Çünkü Nazilli olarak biz bir bütünüz. Herkese hizmet etmek için çalışıyoruz. Nazilli için çalışıyoruz. Bu güzel beraberliği tertipleyen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Nazillili Berber Ve Kuaförler Dayanışma Etkinliğinde Buluştu