06 Mayıs 2024
  • İzmir11°C
  • Manisa8°C
  • Aydın10°C
  • Afyon1°C
  • Balıkesir5°C
  • Bursa6°C
  • Çanakkale8°C
  • Muğla12°C

ME­NE­MEN BE­LE­Dİ­YE­Sİ, AG­RO­EX­PO’YA DAMGA VU­RA­CAK

Me­ne­men Be­le­di­ye­si, 1 Şubat’ta ka­pı­la­rı­nı aça­cak Tür­ki­ye’nin en büyük ulus­la­ra­ra­sı tarım ve hay­van­cı­lık fu­ar­la­rın­dan biri olan AG­RO­EX­PO’ya ka­tı­la­cak.

Me­ne­men Be­le­di­ye­si, AG­RO­EX­PO’ya damga vu­ra­cak

24 Ocak 2023 Salı 11:36

Me­ne­men Be­le­di­ye­si, 1 Şubat’ta ka­pı­la­rı­nı aça­cak Tür­ki­ye’nin en büyük ulus­la­ra­ra­sı tarım ve hay­van­cı­lık fu­ar­la­rın­dan biri olan AG­RO­EX­PO’ya ka­tı­la­cak. Me­ne­men’in tarım de­ğer­le­ri­ni de her alan­da ta­nıt­ma­ya devam ede­cek­le­ri­ni ifade eden Me­ne­men Be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li Aydın Peh­li­van, “Me­ne­men Ti­ca­ret Oda­mız, Me­ne­men Zi­ra­at Oda­mız ve Me­ne­men Ta­rım­sal Kal­kın­ma Ko­ope­ra­ti­fi­mi­zin de yer ala­ca­ğı stan­dı­mı­za her­ke­si bek­li­yo­ruz” dedi.

Me­ne­men Be­le­di­ye­si, 1-5 Şubat ta­rih­le­ri ara­sın­da dü­zen­le­necek AG­RO­EX­PO Ulus­la­ra­ra­sı Tarım ve Hay­van­cı­lık Fuarı’na damga vur­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. Açı­lı­şı­na Tarım ve Orman Ba­ka­nı Vahit Ki­riş­çi’nin de ka­tıl­ma­sı bek­le­nen fuar, 5 gün sü­recek. Me­ne­men Be­le­di­ye­si stan­dın­da il­çe­nin ta­rım­sal de­ğer­le­ri ve ürün­le­ri ta­nı­tı­la­cak. Me­ne­men Ti­ca­ret Odası, Me­ne­men Zi­ra­at Odası, Me­ne­men Ta­rım­sal Kal­kın­ma Ko­ope­ra­ti­fi de Me­ne­men Be­le­di­ye­si stan­dın­da­ki ye­ri­ni ala­cak. Ay­rı­ca Me­ne­men Çöm­lek­çi­ler Der­ne­ği de fuar bo­yun­ca ka­tı­lım­cı­la­ra çöm­lek gös­te­ri­si su­na­cak.

"Tarım zen­gin­lik­le­ri­mi­zi mi­sa­fir­le­ri­mi­ze an­la­ta­ca­ğız"
Fu­ar­da ku­ra­cak­la­rı stant hak­kın­da bilgi veren Me­ne­men Be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li Aydın Peh­li­van, “Bir tarım kenti olan Me­ne­men'imiz, bir­çok önem­li ta­rım­sal ürünü ye­tiş­ti­ri­yor. Me­ne­men Be­le­di­ye­si ola­rak AG­RO­EX­PO Ulus­la­ra­ra­sı Tarım ve Hay­van­cı­lık Fuarı’nda ku­ra­ca­ğı­mız stan­dı­mız­da, tarım zen­gin­lik­le­ri­mi­zi mi­sa­fir­le­ri­mi­ze an­la­ta­ca­ğız. Ha­ya­ta ge­çir­di­ği­miz ve de ge­çi­re­ce­ği­miz önem­li pro­je­le­ri­mi­zi de ta­nıt­ma im­kâ­nı bu­la­ca­ğız” diye ko­nuş­tu.

Da­ya­nış­ma ör­ne­ği ve örnek pro­je­ler
Peh­li­van ay­rı­ca Me­ne­men Be­le­di­ye­si stan­dı ile şu bil­gi­le­ri de verdi: “Ku­ra­ca­ğı­mız stan­dı­mız­da Me­ne­men far­kın­da­lı­ğı ve Me­ne­men da­ya­nış­ma­sı­nı gös­ter­mek için de Me­ne­men Ti­ca­ret Oda­mız, Me­ne­men Zi­ra­at Oda­mız ve Me­ne­men Ta­rım­sal Ko­ope­ra­ti­fi­miz de yer ala­cak. Ay­rı­ca Me­ne­men Çöm­lek­çi­ler Der­ne­ği­miz 5 gün bo­yun­ca Me­ne­men Be­le­di­ye­si stan­dı­na gelen mi­sa­fir­le­ri­mi­ze çöm­lek gös­te­ri­si su­na­cak. Be­le­di­ye per­so­nel­le­ri­miz de ken­di­le­ri­ne zi­ya­ret eden mi­sa­fir­le­ri­ne yo­ğurt ikram edecek. Ben şim­di­den il­çe­mi­zin ta­nı­tı­mı­na önem­li et­ki­si­nin ola­ca­ğı­na inan­dı­ğım fu­arın ha­yır­lı ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­rum.” (İHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.