• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 15 °C
  • Afyon 7 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 12 °C
  • Muğla 8 °C
  • Uşak 1 °C
» »

Yeniçeriler İkinci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Yeniçeriler İkinci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
Aliağaspor FK takımının taraftar gurubu Yeniçeriler, ikinci kuruluş yıl dönümünü muhteşem bir gala yemeği

Aliağaspor FK takımının taraftar gurubu Yeniçeriler, ikinci kuruluş yıl dönümünü muhteşem bir gala yemeği ile kutladı. Birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen taraftar gurubunu Aliağa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşları da yalnız bırakmadı. 

Yeniçeriler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Özel Kalem Müdürü Melisa Üstün, Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, Park ve Bahçeler Müdürü Harun Selim Tosun, Yeniçeriler Dernek üyeleri, Aşigolar taraftar gurubu, Aliağa Fenerbahçeliler Derneği, Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği, Aliağa Göztepeliler Derneği, Aliağaspor’un eski futbolcuları, Aliağa Veteran Bayan Hentbol Takım Oyuncuları, Aliağaspor FK Teknik ekibi ve futbolcuları ile çok sayıda davetli katıldı. Yeniçeriler Dernek Başkanı Mete Vural, geceye katılan davetlileri kapıda karşılayarak misafirlerle tek tek ilgilendi.

Sunuculuğunu radyo programcısı Arif Güven’in üstlendiği gece, yoğun programı nedeniyle organizasyona katılamayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın barkovizyon ekranından yayınlanan video konuşması ile başladı.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “YENİÇERİLER GURUBUNUN HAKKI ÖDENMEZ”
Katılımcılara hitaben konuşan Başkan Serkan Acar, Yeniçeriler taraftar grubunun zorlu kış şartlarında dahi takımını yalnız bırakmadığını belirterek şunları söyledi: “Takım galip de gelse mağlup da olsa takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yeniçeriler gurubunun hakkı ödenmez. Hiç şüphem yok ki Yeniçeriler taraftar grubumuz sadece Aliağa ve İzmir’de değil ülke genelinde ses getirecek bir taraftar gurubu olacaktır. Ayrıca takımımızı da tebrik ediyorum. Ligin ilk yarısını lider bitirdiler. İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yaptılar. İnşallah sezon sonuna kadar bu başarı devam edecektir. Beklentimiz play offlarda da başarılı olup seneye BAL’da mücadele edeceğiz. Takımın başarısında rol oynayan herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında olacağız, başarıyı da her maç sonunda birlikte kutlayacağız” dedi.

“BAŞARI MERDİVENLERİNİ BASAMAK BASAMAK ÇIKACAĞIZ”
Aliağa olarak sporda ve futbolda iyi yerlere geleceklerine inandığını ifade eden Başkan Serkan Acar, “Aliağaspor ve Aliağa için geçmişten bugüne destek vermiş, her zaman Aliağa’ya ve Aliağasporumuza sahip çıkmış kardeşlerimize, abilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu desteklerini hiç eksiltmesinler, inşallah hep birlikte çok büyük başarılara imza atacağız. Yeniçeriler taraftar grubumuzun ikinci kuruluş yılını gönülden kutluyorum. Aliağa olarak her şeyin en güzeline layığız. Hedeflerimiz büyük ama başarı merdivenlerini basamak basamak çıkacağız. Bir gün,  gönülden inanıyorum, uzak bir zamanda değil, süper ligde bir Aliağaspor olacak” dedi.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU POLAT ÇETİN: “ŞAMPİYONLUK GECESİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”
Başkan Serkan Acar’ın konuşmasından sonra katılımcıların İmparator tezahüratları arasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Aliağa FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Buradan görülebilen şu ki yıllar geçtikçe yeniçeriler grubu taraftarlık konusunda, tribün konusunda daha da tecrübelenerek, daha da güzel işler yaparak ilerliyor. İnşallah sezon sonunda şampiyon olduğumuzda kulübümüzün vereceği yemekte biz de onları ağırlarız. Sene sonunda şampiyonluk gecesinde görüşmek üzere” dedi.

ALİAĞASPOR FK KULÜP SORUMLUSU HAKAN ŞİMŞEK: “BİR KIVILCIM YAKTILAR, O KIVILCIM BÜTÜN ALİAĞA’YI ISITACAK”
İki senede çok üretken ve verimli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Aliağaspor FK Kulüp Sorumlusu Hakan Şimşek, “Biz Aliağa’da Aliağaspor etrafında birleşen insanlar olarak çok şanslıyız. Spora önem veren bir belediye başkanımız var. Çokta iyi bir taraftar gurubumuz var. Bir amatör kulüpte store mağazası açtılar, derneklerini kurdular. İkinci sayısı çıkmak üzere olan dergilerini hazırladılar. Bir kıvılcım yaktılar, o kıvılcım inanın bütün Aliağa’yı ısıtacak. Hatta Aliağa’ya sığmayacak daha da büyüyerek, İzmir’e, Ege Bölgesi’ne ve ülkemizi ısıtacak şekilde etki alanı oluşacak. Bütün kardeşlerimizi tribünlerimize bekliyorum” dedi.

YENİÇERİLER DERNEK BAŞKANI METE VURAL: “YENİÇERİLER, ALİAĞA İÇİN ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ HER ZAMAN YERİNE GETİREN BİR ORDUDUR”
Yeniçeriler taraftar grubunun Aliağalılık bilinci yüksek, şehrine aşık gençlerden oluştuğunu belirten Yeniçeriler Dernek Başkanı Mete Vural ise, “Bu taraftar gurubu gün geçtikçe büyümekte ve gelişmektedir. Sadece taraftar grubu olarak değil, Aliağa’nın en büyük gençlik hareketi olma yolunda olduğumuza da inanıyorum. Yaptığımız organizasyonlarla bunu ispat ettiğimizi düşünüyorum. Bunu da çok kısa bir sürede başardık. Yeniçeriler, şehrine aşık, Aliağalılık bilinci yüksek ve Aliağa için üzerine düşen görevi her zaman yerine getiren bir ordudur. Komutanı Mustafa Kemal Atatürk’tür ve her zaman yoluna bu şekilde devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından kurulduğu günden bugüne Yeniçeriler Derneğine destek veren kişi ve kurumlara teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket sunumlarından sonra program Aliağa’nın değerleri Talha Soysal, Onur Yılmaz ve Ulviye Koçak’ın verdiği mini konserlerle son buldu.// EGE BASIN GRUBU

İzlenme: 8040
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894