• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 19 °C
  • Aydın 15 °C
  • Afyon 14 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Bursa 13 °C
  • Çanakkale 12 °C
  • Muğla 12 °C
  • Uşak 12 °C

Yeni Yaşam Merkezi Folkart Incity Lansmanı Yapıldı

Yeni Yaşam Merkezi Folkart Incity Lansmanı Yapıldı
"Hayat Buna Değer" sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü...

"Hayat Buna Değer" sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart'ın Bornova yeni kent bölgesinde hayata geçireceği Folkart Incity isimli yeni projenin basın lansmanı yapıldı. Konut fiyatlarının 239 bin TL'den başladığı projenin anahtar teslimleri 30 Eylül 2019'da yapılacak.

Bornova yeni kent bölgesinde 8 bloktan oluşacak Folkart Incity'nin basın lansmanı Folkart Academy'de gerçekleştirildi. Tanıtıma, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın yanı sıra genel müdür Metin Sancak, proje ve teknik işler genel müdür yardımcısı Ayetullah Mutlu ve projenin mimarı Enis Öncüoğlu katıldı. İzmir'in insanlara sunduğu nitelikli yaşam kalitesiyle, Türkiye'de öne çıkan ve dünya çapında dikkat çeken bir şehir olduğunu ifade eden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Biz, İzmir'in muhteşem potansiyeline, geleceğine inanıyoruz. Bu potansiyeli yaşayarak gördük. Her zaman bu şehre layık olmaya çalıştık. Yenilikçi yapı projelerimizle, aslında tüm yatırımcılar için İzmir'de çok iyi bir örnek oluşturuyoruz. İnşaat alanında bizimle bağlantılı tüm yan sektörleri de hareketlendiriyoruz. Yatırımlarımız ile İzmir şehir ekonomisine ciddi katkı sağlıyoruz" dedi.

Aynı anda 13 projeyi yürüttüklerini ve bu projelerin toplam yatırım değerinin 4 milyar 352 milyon TL olduğunu açıklayan Sancak, "Bu projelerde, şu an için bin 500 kişinin üzerinde insan çalışıyor. Bu sayıda, önümüzdeki aylarda projelere göre ciddi artış olacak. Tek başına Basmane'deki projemizde binlerce insan çalışacak. Yani İzmir'de istihdama ciddi katkı sağlıyoruz. Projelerimizle, şehirde rekabete dayalı çok olumlu bir yarış başlattık. Bu çok iyi bir yarış. Dünyada birçok şehir, örneğin Dubai, her zaman daha güzeli yapma yarışıyla, bugünlerine ulaştı. Dubai bu yarış sayesinde, dünyanın en önemli kentleri arasına girmeyi başardı. İzmir'de özellikle yapı projelerinde, böyle bir yarışın başlaması, bizi çok mutlu ediyor. Bu yarışa, bizzat biz neden olduğumuz için gurur duyuyoruz" diye konuştu.

"Proje değeri 475 milyon TL"

Yeni projeleri olan Folkart Incıty'nin ilhamını İzmir'den aldığını dile getiren Mesut Sancak, "Bu projede; konut, alışveriş, spor, eğitim ve eğlence, şehrin dinamizmi ile birleşiyor. Biz bu projeyle birlikte, bu alanda 2 bin 500'e yakın konut, ofis, çarşı birimi ürettik. Görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz bu yeni kent bölgesinde yakın gelecekte 5 bin civarında ek birim üretmektir. Bu güzel örnekler çoğalacak. Bornova yeni kent merkezi kısa sürede şehrin en cazip noktası olacak. 700 konut ve 42 ticari birimden oluşan proje alanının, yüzde 70'i yeşil dokuyla kaplı. Projenin yatırım değeri 475 milyon TL" dedi.

Çevreci bir kurum olduklarını da kaydeden Sancak, Çeşme'de yer alan projelerinde, projemizin tam ortasında yer alan bir ağacı kesmemek için, üstüne para harcayarak projeyi değiştirdiklerini de açıkladı.

239 bin TL'den başlıyor

Konut fiyatlarının 239 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 30 Eylül 2019'da yapılacak. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 lüks konut seçenekleri bulunuyor.

Örnek sokak tasarımı

Folkart Incıty, yaşama dair ihtiyaç duyulabilecek her şeyi tek bir noktada buluşturan Folkart Time'a, İzmir'in modern görünüşünün yansıtılacağı şık ve estetik bir sokakla bağlanacak. Sokakta bulunacak oturma alanları, özel peyzaj düzenlemesi ve aydınlatması ile proje, İzmir'in yeni çekim merkezi haline gelecek. Projede açık spor alanları, basketbol, tenis, futbol, mini golf, masa tenisi, yürüyüş ve koru alanı, açık yüzme havuzu, açılabilir kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çocuklar için kreş ve oyun alanları, konsol oyunları, sinema, karaoke odası, kütüphane, satranç ve çalışma odası, çatı alanlarında hobi bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi sosyal ve teknik donatılar da yer alacak.

Özel koru

Projede yüzde 72 oranında, çatı alanları hariç 18 bin 900 metrekare yeşil alan bulunacak. Kendine ait yemyeşil korusu da bulunacak projede özel olarak tasarlanmış peyzaj alanındaki rengarenk ağaçlar, çiçekler ve çeşitli bitkiler de yer alacak. Açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla ev konforunda havuz keyfini yaşama imkanının sunulacağı projede, 260 metrekare açık, 127 metrekare kapalı olmak üzere 2 havuz yer alacak.

Yeni Yaşam Merkezi Folkart Incity Lansmanı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894