• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 10 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Uşak 12 °C

Yaz Tatilinde Çocuğunuz İçin 5 Etkinlik Önerisi

Yaz Tatilinde Çocuğunuz İçin 5 Etkinlik Önerisi
Yaz Tatilinde Çocuğunuz İçin 5 Etkinlik Önerisi

Yaz tatilinin başlamasıyla çocuklarının yaz tatilini hem eğlenerek hem de verimli bir şekilde geçirmesini isteyen aileler planlar yapmaya başladı. Ancak seçenekler arasından güvenilir ve eğitici olanı bulmak zor. Füzyon Kolejleri Kurumsal İletişim Yöneticisi Ebru Uğraşan, bu konuda ailelerin yardımına koşuyor. Uğraşan, çocukların tatili en verimli şekilde geçirebilmesi için 5 etkinlik öneriyor.

Yaz tatiliyle birlikte çocuklar için ailecek zaman geçirmenin heyecanı başladı. Ebeveyn ve çocukların birlikte, keyifli ve kaliteli zaman geçirmeleri için karşılıklı etkileşim ve ortak bir aktiviteyi paylaşmasının önemini vurgulayan Füzyon Kolejleri Kurumsal İletişim Yöneticisi Ebru Uğraşan çocukların dünyasına dahil olmanın aile içi iletişimi kuvvetlendireceğini belirterek yaz tatilinde gidilebilecek 5 aktivite önerdi.

Akbank Sanat’ta masalları dinlesin!

Çocuklar için her zaman farklı ve eğitici çalışmalar hazırlayan Akbank Sanat’ta Haziran ayında Masal Atölyesi yapılıyor. Bir hikaye anlatıcısı, yazar, sanat terapisti, konuşmacı ve eğitmen olan Judith Liberman’ın “Anadolu Masallara Ne Yapmış?”, “Masal Bu Ya...” ya da “Kim Korkar Masallardan” gibi başlıklarla düzenlediği etkinliklerde çocuklara dünyanın farklı kültürlerinden masalları anlatırken, hayata dair dersler çıkarmalarını da sağlıyor.

Atölye ücretleri 10 TL. Tel: 0212 245 12 28

Karanlıkta Diyalog sergisi ile empati duygusunu geliştirsin!

Dünyada 135 kentte 8 milyondan fazla kişinin deneyimlediği "Karanlıkta Diyalog Sergisi", çocuğunuzun engelli kişilere karşı empati duygusunu geliştirmesini sağlayacak. Turkcell Diyalog Müzesi’nde ücretsiz görülebilecek sergide görme engelli rehberler ziyaretçilerin karanlık bir ortamda sadece dokunarak, koklayarak ve duyarak farklı biçimde çevresini deneyimlemesini sağlıyor.

Tel: 0212 272 66 44

İstanbul Modern’de sanata yakınlaşsın!

İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde yaz tatiline giren 7-11 yaş arası çocuklar için 3 ay boyunca özel atölyeler düzenlenecek. “Resimler ve Kostümler”, “Çamurdan Heykeller”, “Akımlar ve Resimler”, “Mekanik Heykeller” ya da “Kolajın Doğası” gibi başlıklar altında yapılacak çalışmalarda çocuklar sanatla iç içe olacak, içindeki yeteneği keşfedebilecek.

Ücretler 120-200 TL. Tel: 0212 334 73 00

Kitap Okuyan Çocuklar’da okumayı daha çok sevsin!

Kitap Okuyan Çocuklar, çocuğunuzla birlikte gidip oyun oynayıp, kitap okuyabileceğiniz ilginç bir yer. Çocukların benzer yaş gruplarından birçok çocukla sosyalleşip bağ kurabileceği, yaratıcı kitap okumaları, sanat aktiviteleri ve deneylerle hayal gücünün gelişebileceği ev konforunda bir mekan.

Tel: 0212 230 56 14

İstanbul Oyuncak Müzesi’nde dünyayı keşfetsin!

Hem çocukların hem de büyüklerin keyifle vakit geçirdiği İstanbul Oyuncak Müzesi, etkinliklerden önce ailece gezilmesi gereken müzelerden biri. Geçmiş dönemden ya da günümüzde hala var olan dünyanın dört bir yanından oyuncağı burada görüp incelemek mümkün. Dilerseniz ardından çocuğunuz “Bezden Çılgın Bebekler”, “Paraşüt”, “Seramik” ya da “Tahta Oyuncak Boyama” gibi birbirinden çeşitli etkinliklere de katılabilir.

//EGE BASIN GRUBU

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894