• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 23 °C
  • Aydın 24 °C
  • Afyon 22 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Bursa 25 °C
  • Çanakkale 21 °C
  • Muğla 21 °C
  • Uşak 21 °C

Veri Koruma Ve Yedeklemeye Kombine Çözüm Geliştirdiler

Veri Koruma Ve Yedeklemeye Kombine Çözüm Geliştirdiler
Günümüzde finanstan perakendeye, otomotivden telekomünikasyona kadar tüm sektörler için hayati önem taşıyan

Günümüzde finanstan perakendeye, otomotivden telekomünikasyona kadar tüm sektörler için hayati önem taşıyan veri koruma ve yedeklemede yeni bir dönem başlıyor. Kurumların ihtiyaçları doğrultusunda inovatif çözümler geliştiren Commvault, Hewlett Packard Enterprise (HPE) ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşma doğrultusunda Commvault, HPE’ın yeni GreenLake yedekleme çözümüne güç verecek. Yeni kombine çözüm sayesinde şirketler verilerini daha düşük maliyetlerle, daha basit ve daha hızlı koruyup yedekleyebilecek.

Kurumsal yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut alanında küresel bir lider olan Commvault, şirketlere iş süreçlerinde rekabet avantajı sağlamaya devam ediyor. Müşteri beklentileri ve gelecek ihtiyaçları doğrultusunda inovatif çözümler geliştiren şirket, sektörün dev ismi Hewlett Packard Enterprise (HPE) ile önemli bir işbirliğine imza attı. Şirketlerin iş süreçlerine hız katacak anlaşma kapsamında HPE’ın yeni GreenLake yedekleme çözümü ile veri koruma ve yedeklemede kombine çözüm dönemi başlıyor.

MAKSİMUM GÜVENLİK, BULUT BENZERİ ÇEVİKLİK VADEDİYOR

HPE'ın sunucu, depolama ve ağ teknolojileri ile entegre şekilde sunulan Commvault yazılımı, bulut hizmetine benzer esnek fiyatlandırmayla şirketlerin hizmetine sunulacak. Bu sayede şirketler her geçen gün büyüyen veri depolama ve koruma ihtiyacı için daha fazla yatırım yapmak yerine, esnek yazılım ve donanım çözümünü tercih edebilecek. Dönüşüm süreçlerinin minimum sürede gerçekleştirildiği hizmet kapsamında, veri yönetimi ve korumasında karşılaşılan uyumluluk sorunları da tarihe karışacak.

"OPERASYONEL MALİYETLERİ VE RİSKLERİ MİNİMUMA İNDİRİYORUZ"

Sektörün alanında iki dev ismini buluşturan proje kapsamında Commvault Başkanı ve CEO’su N. Robert Hammer şöyle konuştu, “Commvault ve HPE'ın güçlerini birleştirdiği proje, müşterilerimizin yararına olacak. İş süreçlerinde yeni bir dönem başlatacağız. Hizmet verdiğimiz şirketlerin veri merkezlerini özel olarak geliştirilecek çözümlerle uçtan uca bir yedekleme hizmeti ile birleştireceğiz. Bu stratejik teknoloji ortaklığı doğrultusunda şirketler daha iyi veri erişimi, daha iyi veri koruması, iş sürekliliğine erişecek. Bu sayede BT çalışanları artan veri ihtiyacını düşünmek yerine, daha stratejik konulara odaklanacak. HPE ile yapılan bu iş birliği sayesinde, uyumluluktan kaynaklanan operasyonel maliyetler de azalacak."

"KULLANDIĞIN KADAR ÖDE DÖNEMİ SÜREÇLERİ HIZLANDIRACAK"

HPE Pointnext Üst Düzey Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ana Pinczuk ise "Yedeklemelerin tahsis edilmesi ve büyüyen veri hacminin yönetilmesi gibi kapasite planlamaları zaman zaman karmaşık süreçleri beraberinde getiriyor. Commvault ile yaptığımız işbirliği sayesinde karmaşık süreçler ortadan kalkacak. Şirketler eksiksiz bir yedekleme çözümüne kavuşacak. Kullandığın kadar öde modeli ile şirketler teknoloji ve yönetim hizmetlerini anlık olarak ölçümleyecek. Esnek hizmet modeli ile veri merkezlerinin kapasite ve güvenlik kontrolü saniyeler içerisinde gerçekleştirilip, ihtiyaç doğrultusunda daha büyük bir hizmet, hızlıca devreye alınabilecek" dedi.

EN YÜKSEK SKOR COMMVAULT'A

Forrester, veri yönetimi, güvenliği ve esnekliği konusunda yeni araştırmasını yayımladı. Şirketin BT analistleri tarafından, tüm destek sağlayıcıları arasında gerçekleştirilen yeni araştırmaya göre Commvault, sunduğu platform desteği ve müşteri geri bildirimleriyle en yüksek skoru kazandı. Öte yandan veri merkezi yedekleme ve kurtarma çözümleri ile ilgili Gartner Magiic Quadrant raporuna göre de Commvault 7'inci kez liderliği elden bırakmadı. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.trA

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com ​

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894