• BIST 9732.98
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 29 °C
  • Aydın 32 °C
  • Afyon 28 °C
  • Balıkesir 26 °C
  • Bursa 27 °C
  • Çanakkale 20 °C
  • Muğla 25 °C
  • Uşak 26 °C

Uşak Diyabetliler Derneği Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Uşak Diyabetliler Derneği Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi
Uşak Diyabetliler Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği iftar yemeği organizasyonunda üyelerini bir araya getirdi.

Uşak Diyabetliler Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği iftar yemeği organizasyonunda üyelerini bir araya getirdi.

Yemeğin ardından Uşak Müftüsü Eyüp Baldemir yaptığı duaya hep bir ağızdan amin denildi. Burada konuşan Uşak Diyabetliler Derneği Başkanı Sercan Bozer kendilerini her zaman desteleyen Uşak Valisi Salim Demir'e teşekkür etti. Onun adına davete katılan Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz'a Teşekkür Belgesi verildi. Vali Yardımcısı Yılmaz burada yaptığı konuşmada çok güzel bir iftar yemeğinde biraya gelmenin mutluluğunu yaşadığın söyledi. Vali Yardımcısı Yılmaz; " Diyabet zor bir hastalık, hepimizin ailesinde yakınlarında diyabetliler var. Diyabetle mücadele gerçekten zor. İşte Diyabetliler Derneği de bu mücadeleyi kolaylaştırmak için kurulmuş bir dernek. Çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkanımızı bütün misafirleriyle konuklarıyla tek tek ilgilendi. Bu kadar ince bir başkana sahip olduklarından dolayı dernek üyeleri adına ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu teşekkür belgesi için gerçekten zahmet buyurmuşsunuz. Teşekkürü gerektirecek bir durum yok. Sayın Valim adına alıyorum ama böyle bir teşekkür belgesine gerek yok devletimizin bir hizmeti bu. Öncelikli olarak tabi Sağlık Müdürlüğümüzün bu alanda çok güzel çalışmaları var. Başta Sağlık Müdürlüğümüz olmak üzere sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum, onlara işlerinde kolaylıklar diliyorum."

Kendisi de diyabet hastası olan Uşak il Müftüsü Eyüp Baldemir de kendisine verilen teşekkür belgesini aldıktan sonra topluluğa hitaben şu konuşmayı yaptı: " Birlikten kuvvet doğar, diyabetli kardeşlerimizin de böyle bir şemsiye altında birleşmesi çok güzel bir olay. İnşallah ileride hayırlı hizmetlerin güzel sonuçların alınmasına vesile olur diliyor ve öyle temenni ediyorum. Kardeşlerimize aslında çok daha fazla destek olmamız gerekiyor."

Uşak İl Sağlık Müdürü Sedat Kavas da yaptığı konuşmada Başkan Bozer'in Teşekkür Belgelerini verirken geleceğe de yatırım yaptığını ileride yapacağı etkinliklere şimdiden destek istediğine değindi. Teşekkür Belgesini diyabet hemşireleri ve sağlık çalışanları adına aldığını söyleyen Kavas; " Doktorumuzdan hemşiremize kadar, hastanemizden sağlık ocaklarına kadar tüm sağlık çalışanlarımıza diyabet ve diğer hastalarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum."

İftarda Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve Belediye Başkanı Nur çok teşekkür eden Başkan Bozer adına hazırlanan Teşekkür Belgesini İl Emniyet Müdür Ersin Yıldız'a takdim etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan adına hazırlanan belgeyi onun adına Uşak Ak Parti 3. sıra milletvekili Mert Şişman kabul etti.

Uşak Belediyesi İzmir Tip 1 Şeker Çocukları ve Aileleri Derneği Başkanı Fikret Karadağ Başkan Bozer'e teşekkür etti. İzmirli diyabetli çocuklardan selam getirdiğini söyleyen Karadağ Uşak Valiliğine ve Başkan Bozer'e hediyeler verdi.

Bundan sonraki süreçte diyabetli çocuklar için diyabetik pasta ve diyabetik vafıl yapımı gibi etkinlikler düzenleyeceklerine değinen Başkan Bozer bu etkinliklerde kendilerine yardımcı olan ve diyabetli çocukların ablası olarak nitelediği Safiye Şarbay'a da Teşekkür Belgesi vermeyi unutmadı.

Uşak Diyabetliler Derneği Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894