• BIST 9524.59
  • Altın 2488.665
  • Dolar 32.5062
  • Euro 34.7208
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 17 °C
  • Aydın 19 °C
  • Afyon 15 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Bursa 18 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Uşak 14 °C

Turgutlu’nun Altyapısına Sil Baştan Yenileme

Turgutlu’nun Altyapısına Sil Baştan Yenileme
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa'nın Turgutlu ilçesine yaptığı ziyarette ilçenin...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa'nın Turgutlu ilçesine yaptığı ziyarette ilçenin altyapı sistemlerinin tümüyle yenileneceği müjdesini verdi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla yürüttüğü ilçe programlarını Turgutlu ile sürdürdü. Turgutlu programında Genel Müdür Coşkun'a, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı ile Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Arıova eşlik etti. İlk olarak Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e makam ziyaretinde bulunan Coşkun ve beraberindekiler, görüşmenin ardından sahaya çıkarak çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundular.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e gerçekleştirilen makam ziyaretinde, ilçenin altyapı ile dere ıslah ve temizlik ihtiyaçları ve bunların çözümüne yönelik istişarede bulunuldu. Görüşmede; Daire Başkanı Bircan Kaynak, ilçedeki altyapı sıkıntısını sıfıra indirmek içim tüm Turgutlu'nun kanalizasyon şebeke projesinin etüt çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağı müjdesini vererek, içme suyu şebeke projelerinin de yapımı için planlama çalışmalarının başladığını ekledi. MASKİ Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade Başkan Şirin, "Sayın Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun yönetimindeki kurumumuzla uyum ve iş birliği içerisinde sürdürdüğümüz hizmetlerimiz sayesinde Turgutlulu vatandaşlarımızın altyapı sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyoruz. MASKİ'nin projeleri sayesinde şehrimiz büyük bir dönüşümü yaşıyor. Yaşamaya da devam edecek. İlçemizin tüm kanalizasyon hatlarının daha sağlıklı ve düzenli hale getirilmesi için MASKİ Genel Müdürlüğü'nün proje çalışmaları sürüyor. El birliğiyle ilçemizi daha da güzel ve sağlıklı hale getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Makam ziyaretinin ardından Genel Müdür Coşkun, Başkan Şirin ve daire başkanları sahaya inerek okullar bölgesinde yürütülen dere ıslah çalışmalarını incelediler. Okulların ve öğrencilerin dere taşkınlarından zarar görmemesi amacıyla yapılan çalışmayla ilgili teknik bilgiler veren Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, "Yoğun yağışlarda bölgede meydana gelen dere taşkınları nedeniyle civardaki okullarımız ve öğrencilerimiz mağdur oluyordu. Bizler de bunun önüne geçmek amacıyla ıslah çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz burada betonarme U kesit ve menfez imalatı yapıyorlar. Ayrıca çocuklarımızın can güvenliği için bir de korkuluk uygulamamız olacak" dedi. Yapılan çalışma sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurutulacaklarını ifade eden yetkilileri Genel Müdür Coşkun'a teşekkür etti. Ardından Ergenekon Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi yakınındaki derede yapılan 800 metre uzunluğundaki korkuluk çalışmalarını inceleyen yetkililer, Irlamaz Deresi'nde gerçekleştirilecek olan temizlik işi için ön incelemelerde bulundular.

MASKİ'nin Turgutlu'ya hizmetlerinin süreceğinin altını çizen MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Manisamızın 17 ilçesinde olduğu gibi, Turgutlu ilçemizin de her türlü altyapı ihtiyacına cevap vermek için tüm ekiplerimizle sahadayız. Atıksu arıtma tesisi, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon hatlarını daha sağlıklı hale getirirken, dere ıslah ve temizlik çalışmalarımızla da daha güvenli bir Turgutlu inşa ediyoruz. İlimizin en büyük ve gelişmiş ilçelerinden olan Turgutlumuza değer katmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894