• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 20 °C
  • Aydın 21 °C
  • Afyon 18 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 19 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Uşak 16 °C

Serotoninin Bol Olduğu Festivalde Genç Yatırımcılara Ulaşıldı

Serotoninin Bol Olduğu Festivalde Genç Yatırımcılara Ulaşıldı
İzmir’de 40 yıldır yüksek teknolojili ürünleri piyasa sunan Elektral A.Ş. İzmir Arenada düzenlenen Çikolata

İzmir’de 40 yıldır yüksek teknolojili ürünleri piyasa sunan Elektral A.Ş. İzmir Arenada düzenlenen Çikolata Festivalinde stant açtı. Elektral A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Dinçsoy, “Festivaller bizim uzak olduğumuz alan ancak konu İzmir olunca marka bilinirliğimizi arttırma adına son birkaç senedir kahve ve çikolata festivallerine firma olarak katılım gösteriyoruz.” dedi.

HEDEF KİTLEMİZ GENÇLER

Hedef aldıkları kitlenin genç nüfus olduğunu dile getiren Erdem Dinçsoy,  ana hedeflerinin bu festivaller aracılığıyla genç girişimcilere ulaşmak olduğunu söyledi. Dinçsoy, “Firmamız endüstriyel bir üretici olmasıyla sektörel bazda birçok fuara katılıyor. Bunlar toplum huzuru için güvenlik cihazları fuarı, toplum konforu içinde satış otomatları, hizmet ve gıda fuarları oluyor. Bu tarz festivaller bizim uzak olduğumuz bir konu ama mesele İzmir olunca marka bilinirliğimizi arttırma adına son birkaç senedir kahve ve çikolata festivallerine firma olarak katılım gösteriyoruz.  Özellikle genç nüfusu hedef alan bu festivallerde girişimci yaratmak, satış otomatlarına yatırım yaparak kısa sürede kendilerini amorti ederek kendilerine yeni bir iş kurmalarına olanak sağlıyoruz. Buralarda otomatlarla alakalı girişimcilik kitapları dağıtıyoruz.  Dolayısıyla bu tip festivallerin bizim genç nüfus ile etkileşim anlamında faydasının olduğunu söyleyebiliriz.” diye konuştu.

GENÇ ARKADAŞLARIMIZDAN GİRİŞ ÜCRETİ ALINMASI BİZİ ÜZDÜ

Çikolata Festivali için alınan giriş ücretlerinin alınması konusuna değinen Erdem Dinçsoy, sözlerini şöyle sürdürdü, “Serotoninin bol olduğu bu tür etkinliklere de bizi sadece hayıflandıran husus, bu festivallere giriş için alınan ücretlerdir. Sözleşmemizde bununla ilgili herhangi bir madde olmamasına rağmen genç arkadaşlarımızdan giriş parası alınması ayrıca festival alanında birçok al-sat firmasının ticaret yaparak para kazanmayı hedeflemeleri bizim için biraz ters düşüyor. Bu festivalde üretim –endüstriyel üretim- yapan birkaç firmadan bir tanesiyiz. Bizim amacımız 5-6 liralık ürünler satıp oranın parasını çıkartmak değil. Burada gerçekten ciddi anlamda iş kurmak, hayatına yön vermek isteyen ve de bakış açısını değiştirmek isteyenleri orada kazanmak. Dolayısıyla bu konu bizi biraz üzdü. Bize ilgi duyan bayilerimiz, yeni girişimcileri buralara çekmek ve giriş ücretlerini karşılayarak ürünlerimizi sergilemek amacındaydık.”

FESTİVALLER DAHA ORGANİZE OLMALI

İzmir’in festivaller şehri olarak lanse edildiğini ancak fuar ve festival alanlarının birbirinden kopuk olduğunu belirten Erdem Dinçsoy, festival ve fuarların daha organize ve bir arada olmasının fayda sağlayacağını sözlerine ekledi. Dinçsoy, “Fuar alanı, festival yerleri gibi alanların birbirlerinden kopuk olduğunu düşünüyorum. Ot festivali, enginar festivali, kahve festivali, çikolata festivali gibi etkinliklerin turistik anlamda İzmir’e yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu festivallerin daha organize ve bir arada olmasının daha da fayda sağlayacağını düşünüyorum. Aksi takdirde bu organizasyonlara para kazandıran, anlık olarak oradaki katılımcılara para kazandıracak organizasyonlar olacaktır. Dolayısıyla İzmir’imizin marka değerinin arttırılması için bu anlamda daha organize olarak, odalarını, Büyükşehir Belediyesini, turizm ile ilgilenenlerin, basının içerisinde olduğu daha organik bir yapının fayda sağlayacağını ve İzmir’in markasındaki değerlendirmesinde etkiler oluşturmasını umuyorum.” şeklinde konuştu. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894