• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • Afyon 15 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 15 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Uşak 14 °C

Regresyonla 30 kilo verdi

Regresyonla 30 kilo verdi
Ne diyet, ne egzersiz, ne de obezite cerrahisi... Doğuştan pisişik güçlere sahip Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu, geçmiş yaşam şifası olarak adlandırdığı bilinçaltı terapisi ile 30 kilo verdi.

REGRESYONLA 30 KİLO VERDİ

Ne diyet, ne egzersiz, ne de obezite cerrahisi... Doğuştan pisişik güçlere sahip Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu, geçmiş yaşam şifası olarak adlandırdığı bilinçaltı terapisi ile 30 kilo verdi.

Kiloları yüzünden hakarete bile uğrayan Tuğçe Işınsu, 96 kilodan 66 kiloya nasıl düştüğünü Feniks Kitap’tan çıkan ‘OL’ der ve OLUR’ isimli kitabında anlattı.

GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI İLE GİDEN KİLOLARIM

“Sürekli yemek yemem, aç olmasam da birşeyler tüketmem için sürekli bir telkin alıyordum birşeyler beni yemeye itiyordu ve yemezsem kötü şeyler olacak gibi hissediyordum. Bilinç seviyesindeki çalışmalar da pek işe yaramayınca, çareyi “geçmiş yaşamda” aramaya karar verdim. Ben kilolu halimden çok şikayetçi değildim, büyük beden de olsam bence hoş sayılırdım ama danışanlar “madem bu regresyon her derde deva o zaman bu alanda sen yap biz de görelim” dedikçe onlar da çok sonucu görmek istiyor diye bu çalışmayı kilo için kullanmaya karar verdim.

ORTAÇAĞ’DA SARIŞIN, OBEZ VE ENGELLİ BİR KIZ

Tek ve net bir eski anıya yani kayda ulaştım. Ortaçağ zamanı diyebileceğim bir zaman… Engelli ve ileri seviyede obez bir kızım yaklaşık 13-16 yaşları arası gibi… Sarışın ve çok iriyim. Hem zihinsel engelli hem de konuşma ve duyma konusunda engellerim var. Uzun sarı saçlıyım şimdi olduğum gibi… Bir sirkte yemek karşılığında çalışıyorum ama daha çok orada bir sığıntıyım sanki. Çok kilolu olmam bana maskot gibi bir görüntü veriyor, beni o halimle istiyorlar ve ben de kilolu kalırsam ve çok yersem sadece o sirkte kalabileceğime inanıyorum, o nedenle sürekli yiyorum. Yalnız ve umutsuzum, genelde hayvanlarla zaman geçiriyorum. Engelli olduğum için herkes bana mesafeli davranıyor, genelde temizlik, angarya, ufak tefek işlere ve sirke ziyaretçiler girerken onları karşılama işlerine bakıyorum. Ailem tarafından terk edilip küçük yaşta bu sirke verildiğim için ve yemek yemezsem oradan da atılırsam, bu hayatta çok yalnız kalırsam korkusu ile sürekli yiyorum yiyorum…

YEMEKLERDEN UZAKLAŞMAYA NORMALE DÖNMEYE BAŞLADIM

Anı buydu. Çok etkilenmiştim bu anıdan; bu anıyı bulup gereken şifası yapıldıktan sonra yemeklerden uzaklaşmaya normale dönmeye başladım…

Bu anıdaki kız beni günlerce etkiledi; çok ağladım ve çok düşündüm bu konuda. Benim Tuğçe olarak bu yaşamımda engelliler ve hayvanlar konusunda hassas olmam da bu anı ile bağlantılı olabilir. Bu anı için reenkarnasyon asla demiyorum (buna inananlar da pek tabi ki olabilir) bu bir eski yaşam kaydı benim ruhsal hafızamda çıkan. Kolektif bilinçaltından da çekilmiş olabilir. Diğer bir teori de “enerji alanımızda yaşayan ruhlar”; bazen bu dünyaya hala yakınlık duyan ölmüş bir kişinin ruhu da bizi biz olmaktan çıkarıp bizi bize ait olmayan enerjideki işlere bulaştırabilir.

YİYECEKLERE YÜKLEDİĞİNİZ ENERJİYİ DEĞİŞTİRİN

Regresyon konuyu belirli bir noktada şifalandırabilir, bunun ardından sorununuz ne ise bu alanda sizin de bu dünyanın gerçeklerine göre adım atmanız gerekecek elbette ki. Suyu içerken olumlamaları “yaşayan enerji olduğu için” suya kodlayıp içmek, aslında makarnayı “kalorili” olarak kodlamadan kabul enerjisine geçerek yemek, “şifalı” olduğuna inanarak yiyecekleri tüketmek, bazı içecekleri Dolunay veya Yeniay ışığı altında iksirlemek ve bu şekilde farklı enerji ile içmek vücudunuza girenleri değiştirir sizi de dönüştürür. Mesela yoğun enerji çalışmaları yaparken, zikirlerle çalışırken, dua ile odaklanırken, itikaf aşamalarında zaten çok yemek yenmez. Ruhsal anlamda dönüşümü de zaten az yemek yemek destekler.

21 GECE BU SESİ DİNLEYİN

Bilinçaltınıza ilk etapta 5/10 kilo için bir zayıflama emri verin, o onayı verince sizi o kiloya getirmek için çalışmaya, elinden geleni yapmaya başlayacak. Seni diyetisyene gönderen, rejime sokan, kilonu sorgulatan da zaten bilinçaltı. O nedenle dönüşüm zaten bilinçaltı ile başlamalı.

Sesinizi kaydedin ve 21 gece uyku öncesi dinleyin, bilinçaltı neye inanırsa sizi o hale getirir:

Ben zayıfım.

Kolayca istediğim ideal kilomda kalabilirim.

Yemekler bana mutluluk verir, zayıf da kalmamı destekler.

Her su içişimde arınırım ve zayıflarım.

Yemek yemek güzeldir, ben her zaman zayıf olabilirim.

Hızlı ve rahatça zayıflıyorum.

Kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabule geçiyorum.

Ben tokum, az yer tok hissederim.

İyileşmek için nasıl kansere nezle muamelesi yapılması gerekiyorsa, korku enerjisinde kalmadan yola devam etmek şartsa, bu alanda da ben verdiğim 30 kiloya 3 kilo muamelesi yaptım. Unutmayın; her şey önemsiz yeri geldiğinde ama siz çok güçlüsünüz. Olumsuz enerjiyi büyütmeden işin içine girilmeli, 21 günde enerji, ruh, beden zaten değişime ayak uyduruyor ve gerisi geliyor. Bu aşamada mutlaka yine uyku öncesi eski zayıf bir resminiz ile olumlama-imgeleme-komut verme çalışması yapın uyku öncesi. Sabah uyanınca yine olumlama, sevgi sözlerini enerji çalışmaları eşliğinde avuçlarınıza kodlayın, geçirin ve avuçlar ile bedeninize masaj yapın, sevin, dokunun. Kilonun da sebebi yine her olayda olduğu gibi “sevgi” eksikliği… O engelli kız enerjisini taşıdığım için ben bu sorunu yaşamıştım, siz de kendi yaşamınızdaki karşılığını bulun.

ALLAH’IN İSİMLERİYLE ZİKİR YAPIN

Şimdi iki elini çapraz şekilde boynuna sar sağ ve soldan ve söyle “beni seviyorum, beni kabul ediyorum, benden özür dilerim, beni affediyorum...” çocukluğuna odaklan sevgide kal, tekrar et. İnan.

Ben geceleri aç hissetmemek için Esmaülhüsna zikri yapıyordum, seanslarım gece geç saat bitince gecenin de manevi enerji desteği ile kendimi Allah’ın güzel adlarına bırakıyordum. Manevi açlık gidince fiziksel açlık zaten önemsiz kalıyor…” /Ege Basın Grubu   Spiritüel Danışman, Tuğçe Işınsu, Kilo, Regresyon

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ                 www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                  www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com                                             

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

 

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER                 www.aliagahaber.com

ARASTA HABER               www.arastahaber.com

YENİ SAZAN                      www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET                   www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON                     www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ                www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR                   www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                       www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                        www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET               www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR                www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                           www.azizizmir.com

EGE RAPOR                        www.egerapor.com

EGE İLAN                             www.egeilan.net

EGE İHALE                         www.egeihale.com

ALFA TİVİ                            www.alfativi.com

EGE VİDEO                         www.egevideo.com

EGEPLAY                            www.egeplay.com

 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894