• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • Afyon 13 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Bursa 18 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 11 °C
  • Uşak 12 °C

Quick Sigorta Aliağa 2 Teker Festivali’nde!

Quick Sigorta Aliağa 2 Teker Festivali’nde!
ALMOB Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Kulübü’nün girişimleriyle organize edilen ve İzmir Aliağa Belediyesi tarafından desteklenen Aliağa 2 Teker Festivali 3 Haziran’da başladı.

ALMOB Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Kulübü’nün girişimleriyle organize edilen ve İzmir Aliağa Belediyesi tarafından desteklenen Aliağa 2Teker Festivali 3 Haziran’da başladı. Quick Sigorta’nın sponsorları arasında yer aldığı festival, 5 Haziran’a kadar devam ediyor.

Aliağa’nın favori mekanlarından biri olan Ağapark’ta gerçekleşen festivalde, motosiklet ve bisiklet tutkunları festival boyunca kamp yapıp Aigai Antik Kenti ve Güzelhisar’daki bisiklet ve motosiklet turlarına katılabiliyor. Doğukan Manço, DJ Caner Dönmez, Mary Jane, Retrobüs ve Eski Adam Lafları’nın sahne alacağı festivalin sunuculuğunu ise Mustafa Uzer üstleniyor. Motosiklet ve bisikletçiler için düzenlenen çeşitli etkinliklerin yanı sıra DASH 110 model motosikletin hediye edileceği bir çekiliş de gerçekleşecek. 

Stantta ziyaretçilere Quick Routes dergisi, Qmag dergisi, kalem, ajanda, takvim, anahtarlık gibi birbirinden özel hediyeler sunuluyor. Stant ziyaretçileri metaverse benzeri bir platformu deneyimlerken, Quick Sigorta sanal treni ile keyifli bir yolculuğa adım atıyorlar.Ayrıca stant ziyaretçilerine, Quick Sigorta’nın avantajlı Motosiklet Sigortası ile ilgili bilgiler verilip ziyaretçilerin merak ettikleri sorular yanıtlanırken, festivalin 2. günü gerçekleşen çekiliş ile birmotor severe kask hediye edilecek.

Festivalin yoğun ilgi gören stantlarından biri olan Quick standı, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu tarafından ziyaret edilirken, bu yıl ilk defa gerçekleşenfestivale Quick Sigorta’nın verdiği destekten dolayıteşekkürlerini sundular.

Motosiklet sürücülerinin ve motor sporları ile uğraşan tüm sporcularımızın yanındayız
Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Bu sene ilk kez düzenlenen Aliağa 2Teker Festivali’nin oldukça eğlenceli olduğunu söyleyebilirim ALMOB Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Kulübü ile Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl ilk kez düzenlenen Aliağa 2 Teker festivalinde bulunmaktan, kendilerine destek vermekten oldukça mutluyum. Motosiklet sürücülerinin ve motor sporları ile uğraşan tüm sporcularımızın yanındayız ve onlara her alanda destek sağlamaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere pandemi döneminde etkinliklere ara verilmişti. Pandeminin sona ermesiyle biz de motosiklet festivallerinde, organizasyonlarına yerimizi almaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra Dilek ve Özgür Candar’ın projesi 2Teker 2Yürek ile Quick Routes’u gerçekleştiriyoruz. Bu alandaki girişimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. 

Festivalde sigortalı olmanın önemi vurgulanacak 
Konuyla ilgili görüş bildiren Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, “Quick Sigorta olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Aliağa 2Teker Festivali’nde yer almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Hem motosiklet sürücüleri hem de motosikletler için sigorta yaptırmanın ne denli önemli olduğunu tüm motosiklet tutkunlarına bir kez daha hatırlatmak asıl amacımız. Sürücülerimizin hoşnut olmadığı konularda kendilerine çözüm bulmak ve önerileriyle kendimizi daha da ileriye götürmek için hazırız. Çünkü Quick Sigorta olarak sigortalılarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Hepimiz için eğlenceli bir festival olmasını diliyorum” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894