• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 11 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 9 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Bursa 9 °C
  • Çanakkale 9 °C
  • Muğla 8 °C
  • Uşak 3 °C

Oleg Cassini'den Zarif Aksesuarlar

Oleg Cassini'den Zarif Aksesuarlar
Duvaklar, dantelli kepler, inci ve kristallerle süslü saç tokaları, kolyeler, küpeler ve diğer ışıltılı takılar, eldivenler, bolerolar, ayakkabılar, sabahlıklar, bekarlığa veda malzemeleri…

Her tarza uygun duvaklar, dantelli kepler, inci ve kristallerle süslü saç tokaları, kolyeler, küpeler ve diğer ışıltılı takılar, eldivenler, bolerolar, ayakkabılar, sabahlıklar, bekarlığa veda malzemeleri…

Tarz sahibi kadınlar için düğün macerasını gerçek bir peri masalına dönüştürecek tüm detaylar, Oleg Cassini aksesuar koleksiyonunda bir araya geliyor. Oleg Cassini, abiyeleri tamamlayan clutch’lar, takılar ve ayakkabılar da sunuyor.

Oleg Cassini, yalnızca her tarz ve bedene uygun yüzlerce gelinlik ve abiye modeli ile değil, Türkiye’deki en fazla seçeneğe sahip aksesuar koleksiyonunu ile de kadınlara ilham veriyor.

Duvaklar ister sade, ister ihtişamlı

Oleg Cassini koleksiyonunda duvak tercihleri içerisinde hem çift katlı ve düz tül modelleri, hem kenarları incecik boncuk veya saten biye detaylı duvakları, hem de dantel bordürlü ihtişamlı katedral duvakları bulmak mümkün.

Duvağa alternatif arayanlar için kepler, vualetler

Dantel kepler ve vualetler, Swaroski taş ve incilerle süslü saç bantları ile tarak tokalar, zarif çiçek ve yaprak motiflerinin hakim olduğu saç aksesuarları duvağa alternatif arayan ya da duvağını farklı bir detay ile tamamlamak isteyenlere çok çeşitli seçenekler sunuyor.

Kumaş taç ve buketlerle gelinliğe renkli dokunuş

Oleg Cassini’de, kumaş çiçeklerden oluşan pastel renklerdeki taçlar, yine şık kumaş çiçeklerle süslü gelin buketleri ile tamamlanıyor. Üstelik damatların elbisesini tamamlayacak aynı tonlara sahip minik bir yaka çiçeği ile tam bir uyum yakalamak mümkün oluyor.

Üç farklı tarzda eldiven seçeneği

Bilekten dirseğe üç farklı boy seçeneği bulunan şık dantellerle bezeli eldivenler, dantel bolerolar ve özellikle bu yılın trendi ışıltılı kemerler zarif ama iddiasız bir gelinlik modeli tercih eden gelin adaylarının görünümünü en şık şekilde tamamlıyor.

Kişiye özel ayakkabılar

Çoğu gelin uzun etekler sebebiyle ayakkabısının görünmeyeceğini düşünür. Oysaki kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan en önemli parçalardan biri rahat ve şık ayakkabılardır. Oleg Cassini’de topuklu, platform ve dolgu topukluların yanı sıra, üzerine gelin ve damadın isminin yazılabildiği kişiye özel modeller de bulunuyor.

Gelinlere özel hissettiren sabahlık ve gecelik modelleri

Saç ve makyaj gibi hazırlıklar sırasında giyilebilecek saten sabahlıklar, balayına uygun sade ve zarif gecelikler gelinlere kendini özel hissettirmek için tasarlanmış. Uyku bantları, gelin terliği ve özel kıyafet askıları da Oleg Cassini aksesuar koleksiyonları içinde yer alıyor.

Bekarlığa veda, kına ve nişan için gerekenler her şey

Hediyelik eşya, kına tepsisi, bekarlığa veda partileri için photobooth malzemeleri gibi birçok ürüne de olegcassini.com.tr’den ulaşmak mümkün. Böylece gelin adayları düğün hazırlıklarını Oleg Cassini uzmanlığı ile en hızlı şekilde tamamlayabilirler.

Düğünü peri masalına dönüştürecek dekoratif detaylar

İşlemeli saten keseler, son dönemin trendlerinden teraryum şeklinde tasarlanmış bohem yüzük kutuları, misafirler için anı defterleri, düğün tasarımına küçük dokunuşlar yapacak flamalar, ahşap yazılar, düğün pastası süsleri, şamdanlar, bez çantalar ve daha fazlası yine Oleg Cassini’de bir araya geliyor.

Abiyelere uygun aksesuarlar, clutch’lar ve takılar

Gelin adaylarının arkadaşları veya sezon boyunca davetlere katılacak olan tarz sahibi kadınlar da aksesuarlarını Oleg Cassini’den seçebilirler. Birbirinden şık nedime kıyafetleri ve abiyelerin yanı sıra, çantalar, cluthch’lar ve ayakkabılar ve görünümlerine o mükemmel dokunuşu katabilirler. Kolyeler, küpeler ve diğer ışıltılı takılar da koleksiyonda öne çıkıyor.

Aliağa  / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894