• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 15 °C
  • Afyon 7 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 12 °C
  • Muğla 8 °C
  • Uşak 1 °C

Oleg Cassini İzmir’deki İlk Mağazasını Açtı

Oleg Cassini İzmir’deki İlk Mağazasını Açtı
Oleg Cassini, İzmir’deki ilk mağazasını İzmir Optimum AVM’de açtı. Açılışı 30 Mart’ta gerçekleştirilen mağazada, Oleg Cassini’nin özenli işçiliği, zarif detay ve işlemeleriyle öne çıkan 2017 koleksiyonu İzmirli kadınların beğenisine sunuluyor.

OLEG CASSİNİ İZMİR’DEKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI

Oleg Cassini, İzmir’deki ilk mağazasını İzmir Optimum AVM’de açtı. Açılışı 30 Mart’ta gerçekleştirilen mağazada, Oleg Cassini’nin özenli işçiliği, zarif detay ve işlemeleriyle öne çıkan 2017 koleksiyonu İzmirli kadınların beğenisine sunuluyor. Yılın ilk çeyreğinde 3 yeni mağaza açarak Türkiye çapında 14 noktaya ulaşan marka, yılsonuna dek 9 yeni noktada daha olmayı planlıyor.

Oleg Cassini Türkiye’deki büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak İzmir Optimum AVM mağazası ile 2017’nin ilk çeyreğindeki 3’üncü açılışını yapan marka, böylece Türkiye genelinde 6 kentte toplam 14 mağazaya ulaşmış oldu. Türkiye gelinlik pazarının yüzde 70’ine sahip olan İzmir’de faaliyete başlaması, Oleg Cassini’nin büyüme planları doğrultusunda önemli bir adım olarak görülüyor. Markanın hedefi ise yılsonuna kadar 9 açılış daha gerçekleştirerek toplam 25 noktada olmak.

Oleg Cassini’nin İzmir’deki başarısına katkı sağlayacak en güçlü özelliği ise, yarım asrı aşkın süredir kadınları kendine hayran bırakan tasarımları. Farklı vücut tiplerine sahip, her stilden kadına hitap eden yüzlerce tasarımı bir araya getiren Oleg Cassini koleksiyonları bugün, alanında usta 100 kişilik bir tasarım ekibi tarafından tasarlanıyor. Koleksiyondaki tüm gelinlik ve abiyeler özenli işçilikleri, zarif detay ve işlemeleriyle dikkat çekiyor.

HEM İDDİALI HEM ZARİF

İzmirli kadınlar yeni mağazayı ziyaret ettiklerinde markanın çekici, feminen ve bir o kadar da asil 2017 koleksiyonları ile karşılaşacaklar. Gelinlik koleksiyonunda tüller, şifonlar ve dantellerin kullanıldığı düşük omuzlu modeller öne çıkıyor. Derin ve cesur V yakalar ile bele kadar inen sırt dekolteleri, gelinlere hem iddialı hem de çok zarif bir görünüm veriyor. Göz alıcı uzun kuyruklu modeller asil bir duruş yaratırken, fırfırlar ve büzgülerle tamamlanan hareketli tasarımlar, bahar ve yaz aylarının neşesine uyum sağlıyor. Baştan ayağa ışıltı katan işlemeler, pullar, payetler, kristal boncuk bezemeler ve parlak püskül detayları ise gelinliklerin bir pırlanta kadar saf ve göz alıcı görünmesini sağlıyor.

SIRT DEKOLTELERİ ÖNE ÇIKIYOR

Oleg Cassini’nin çarpıcı ve feminen detaylarla bezeli 2017 abiye koleksiyonu ise uzun ve ihtişamlı modellerden mini ve hareketli parçalara, yüzlerce modelin her biri göz alıcı detaylarla dikkat çekiyor. Üç boyutlu işlemeler, dev çiçek desenli kumaşlar, kemer ve cep detayları, boyundan askılı ve tek kollu modeller ile sırt dekolteleri öne çıkıyor. Asimetrik ve zarif bezemelerle zenginleştirilen miniler modern bir hava katarken, dantel ve taş işlemeli maksi modeller ise sofistike bir görünüm yaratıyor.

TÜM DÜNYADA 400’DEN FAZLA MAĞAZADA

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Yarım asırlık bu Amerikan markası bugün eşsiz tasarımlarıyla tüm dünyada 400’den fazla mağazada satılıyor./ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894