• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • Afyon 20 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 20 °C
  • Çanakkale 15 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 13 °C

Güle Güle Büyük CEO

Güle Güle Büyük CEO
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Azerbaycan devlet petrol şirketi Socar'da Kenan Yavuz dönemi sona erdi.
GÜLE GÜLE BÜYÜK CEO
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Azerbaycan devlet petrol şirketi Socar'da Kenan Yavuz dönemi sona erdi. 
 
Görev süresi boyunca, “Gelen CV’leri çöpe atıyorum kapım üniversitelilere kapalı" gibi sıra dışı açıklamalarıyla dikkat çeken Socar’ın Türkiye CEO’su  Kenan Yavuz, sürpriz bir şekilde görevine veda etti. Yavuz’dan boşalan koltuğa ise Socar Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı olarak Bakü’de görev yapan Zaur Gahramanov getirildi.
Socar’ın Türkiye Genel Müdürlüğüne getirilen Gahramanov,  konu ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmazken, selefi Kenan Yavuz,  veda mektubu niteliğinde bir yazılı açıklama yaptı.
 
İş dünyasında ‘Cesur Yürek’ olarak adlandırılan efsane CEO Kenan Yavuz,  duygu yüklü açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2004 Yılında PETKİM Genel Müdürü olarak başlayıp SOCAR Türkiye Başkanı olarak devam eden yolculuğumda, sizlerle birlikte büyük başarılara imza attık. PETKİM’in kardeş devlet Azerbaycan Devlet Şirketi SOCAR tarafından satın alınması bizler için büyük bir teselli kaynağı ve yeni ufukların başlangıcı oldu. Rafineri- Petrokimya-Enerji-Lojistik alanlarına ülkemizin en büyük yatırımlarının operasyonel boyutunu üstlendik. İki kardeş ülke Türkiye ve Azerbaycan’ın ortaya koyduğu stratejik ortaklığın SOCAR tarafından hayata geçirilmesinde hep birlikte gece gündüz çalıştık.
 
Bu muhteşem yolculukta elde ettiğimiz başarılar her iki ülke tarafından takdir ile karşılandı ve Azerbaycan Cumhurbaşkanımızın TERAKKİ Madalyasına sahip olma onuruna kavuştum, bu madalyayı tüm çalışma arkadaşlarım adına almak nasip oldu. Çocuklarıma ve sevenlerime bırakacağım en büyük mirasım bu madalya olacaktır.
 
Aşırı yoğun, stresli ve gece gündüz çalışmayı gerektiren bu süreci operasyonel olarak yönetim kurulu olarak sonlandırma kararı almış bulunuyoruz. SOCAR Türkiye CEO ve Başkanı olarak yürüttüğüm görevimi Sayın Zaur Gahramanov SOCAR Türkiye Genel Müdürü ünvanı ile devam ettirecektir. Kendisine başarılar temenni ediyor ve tüm arkadaşlarımın kendisine destek vermelerini arzu ediyorum.
 
Kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın güzide şirketi SOCAR’ın operasyonlarında Yönetim Kurulu üyesi olarak benden talep edilecek herhangi bir görev olduğu taktirde bu görevi ifa etme gayretinde olacağım. 
 
Tüm çalışma arkadaşlarımın bu muhteşem yatırımları tamamlamak ve bayrağı menzile ulaştırıp yükseklerde dalgalandırmak için aynı azim ve gayret içinde çalışmaya devan edeceklerine inanıyorum.
 
Yaşadığımız bu kadar güzel başarıyı elde etmemize destek veren başta sayın Başkan Rövnag Abdullayev ve yönetim kurulumuza, emek koyan her kademeden arkadaşıma sonsuz kalbi teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. 
 
Arkadaşlarımın hiçbir dedikoduya, üretilmiş söylentiye itibar etmeden bize emanet edilen şirketimize hizmet edeceklerine olan inancım tamdır. İnanıyor ve biliyorum ki; mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum Türk Milleti başarılarımızı tarih sayfalarında not edecektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Yaşasın Türkiye ve Azerbaycan kardeşliği”
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894