• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 16 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 16 °C
  • Muğla 12 °C
  • Uşak 13 °C

Küçükbay Grup, İhracatta Çitayi Yükseltecek

Küçükbay Grup, İhracatta Çitayi Yükseltecek
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Orkide ve Ekiz markalı ürünleriyle sıvı yağ pazarının lider oyuncusu Küçükbay Grup, kalite ve teknoloji odaklı büyümeye devam e
KÜÇÜKBAY GRUP, İHRACATTA ÇITAYI YÜKSELTECEK
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Orkide ve Ekiz markalı ürünleriyle sıvı yağ pazarının lider oyuncusu Küçükbay Grup, kalite ve teknoloji odaklı büyümeye devam ederken ihracatta da vites yükseltiyor. Lider firma, 2016 ihracat hedefini 100 milyon doların üzerine çıkardı. 
 
Bitkisel yağ sektörünün Egeli lideri Küçükbay Grup, geçtiğimiz yıl içinde ürün yelpazesine kattığı yeni ürünleriyle alanında büyük yeniliklere imza attı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, 2016 yılında atılımların süreceğinin işaretini verdi.
Küçükbay Grup, 2015 yılında sürdürdüğü istikrarla Ege’den Dünya’ya açılan Orkide ve Ekiz markaları ile takdir topluyor. Yıl içerisinde yaptığı yeni ürün atılımları ile sektör içinde bulunduğu konumu sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., tüketicilerine sunduğu Omega 3 ve Aspir yağları ile sağlığa önem veren imajını güçlendirdi.
 
ÜRÜN ÇEŞITLILIĞINDE LIDER
Tüketicilerine Orkide markasıyla ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Küçükbay Grup, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Catering sektöründe, tatlı üreticileri ve özel yemek fabrikaları tarafından yoğun olarak tercih edilen Orkide markası, geçtiğimiz yıllarda bünyesine Ekiz Zeytinyağları’nı da katarak aileyi büyütmüştü. Yıl içerisinde yaptığı yeni ürün atılımları ile sektör içinde bulunduğu konumu sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., tüketicilerine sunduğu Omega 3 ve Aspir yağları ile sağlığa önem veren imajını güçlendirdi.
 
YENI ÜRÜNLERLE, GELECEĞE…
Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Orkide Omega 3’ün hem performansı hem de lezzeti bakımından çok olumlu geri dönüşler aldıklarını, ürünün satış performansından oldukça memnun olduklarını söyledi. “İnsan sağlığına büyük yararları olduğu kanıtlanmış Omega 3 yağ asitleri bakımından zengin ürünümüzün aldığı olumlu tepkilerden dolayı gururluyuz. Küçükbay A.Ş.’nin üstün teknolojisi ile uzman ekipleri tarafından titizlikle üretilen Orkide Aspir Yağı ise, doymamış yağ asitlerinin yüksek olması nedeniyle kötü kolesterolü düşüren; iyi kolesterolü yükselterek trigliserit sayısını düşüren; damar sertliğini önleyen kalp dostu bir yağdır. Bünyemizde bulunan bütün markalarımızda sağlığı ve kaliteyi daima ön planda tutuyoruz. Bu anlamda sağlıklı ürünleri araştırma ve geliştirme çalışmalarımız aralıksız sürüyor” şeklinde konuşan Küçükbay, kurulduğu günden bu yana tüketici sağlığına verdiği önemi Omega 3 ve Aspir ürünleriyle bir defa daha gösteren Küçükbay A.Ş.’nin sağlık odaklı atılımlarını 2016’da da sürdürerek Orkide’yi sofralarda sağlığın garantisi yapmaya devam edeceğini ifade etti.
 
Kalite, ileri teknoloji, ürün çeşitliliği ve üstün kapasite anlayışıyla ülke ekonomisine katkı sağlamaya, tüketicilerine de kaliteli ürünler sunmaya devam eden Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Yeni Türkiye’nin inşaasında ihracat en önemli kozumuz. Küçükbay A.Ş. olarak bu bilinçle ihracat ağımızı, ihracat yaptığımız ülke sayısını her geçen gün artırmanın gayretindeyiz” şeklinde konuştu.
 
ORKIDE MARKASI 122 ÜLKEDE
Küçükbay Grup., Orkide markasının yanı sıra Ekiz Zeytinyağı ile “Sağlıkla ve Güvenle” sloganıyla dalga dalga Türk halkının ve tüm dünya tüketicilerinin damaklarını tatlandırıyor. Zeytinyağı ve diğer bitkisel yağların önemli ihracat potansiyeli oluşturduğunu belirten Orkide Yağları İhracat Satış ve Pazarlama Müdürü Hamide Tunçsiper, “120’den fazla ülkeye ihraç ettiğimiz Orkide markamızın satışlarını artırmayı hedeflerken yeni pazarlara açılma fırsatlarını da değerlendiriyoruz” dedi.  Küçükbay Grup, Konusunda uzman satış ve lojistik personeli ile Uzak Doğu, Orta Doğu, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya dahil olmak üzere dünya genelinde ülkemizin en yaygın ihracat bağlantılarına sahip yağ markası olarak “İhracatın Yıldızları” ödülünün de sahibi konumunda.
 
“İHRACAT EN ÖNEMLI KOZUMUZ”
2016 yılı için yüzde 20’yi aşan büyüme hedeflerinin yanı sıra ihracat hedefini de 100 milyon doların üzerine çıkardıklarını belirten Ahmet Küçükbay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2016 yılında çıtamızı çok daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Kuruluş olarak önümüz açık ve her zamanki gibi hedeflerimiz büyük. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması, daha refah, daha aydınlık bir Türkiye’nin inşaasında ihracat en önemli kozumuz. Küçükbay A.Ş. olarak bu bilinçle ihracat ağımızı, ihracat yaptığımız ülke sayısını her geçen gün artırmanın gayretindeyiz.” Bugüne kadar 120’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini ifade eden Hamide Tunçsiper ise “Ürünlerimizin daha yaygın bir şekilde tüm dünya ülkelerinin raflarında yer alması, ülkemizin adını başarıyla temsil etmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Ülkemize hizmet yarışında, geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katarken Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyoruz” açıklamasını yaptı.
 
Tüketicilerine Orkide markasıyla ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, Omega 3 yağı, aspir yağı ve bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Küçükbay Grup, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Ülkemizin yağ ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılayan öncü firma, yeni yatırımları ve geniş bayi ağıyla Türkiye’de lezzet, kalite ve raflarda bulunabilirlik açısından ilk sıralarda yer alıyor. / EGE BASIN GRUBU
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894