• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Bursa 19 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 18 °C
  • Uşak 16 °C

Yaz Spor Okullarında Büyük Buluşma

Yaz Spor Okullarında Büyük Buluşma
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Çiğli Belediyesi tarafından açılan ve bine yakın çocuğa iyi bir ortamda spor alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yaz spor okullarında kurs gören öğrencil
YAZ SPOR OKULLARINDA BÜYÜK BULUŞMA
 
Çiğli Belediyesi tarafından açılan ve bine yakın çocuğa iyi bir ortamda spor alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yaz spor okullarında kurs gören öğrenciler, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ailelerin katıldığı bir organizasyonla bir araya geldi.
 
8-15 yaş grubu öğrencilerin kabul edildiği yaz spor okullarında basketbol, futbol, voleybol ve taekwondo branşlarında kurs gören bine yakın çocuk ve genç Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, meclis üyeleri ve ailelerinin katıldığı bir organizasyonla bir araya geldi. Başkan Arslan önce Çiğli Belediyesi Spor tesislerinde toplanan futbol branşında eğitim alan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Çocuklar ve aileleri ile ilgilenen, sohbet eden Başkan Arslan onlarla bol bol da fotoğraf çektirdi. Daha sonra Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda basketbol, voleybol ve taekwondo branşlarında eğitim gören çocuklar ve aileleri ile buluştu. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Arslan alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Aileler ve çocuklarıyla tek tek ilgilenen, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Arslan’a, spora ve sporcu gençlere yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini sunan veliler, daha sonra taekwondo, voleybol ve basketbol gruplarında yer alan öğrencilerin gösterilerini izlediler.  
 
İlk kurs programı 30 Haziran tarihinde başlayan yaz spor okulları 1 Eylül tarihinde sona erecek. Yaz spor okulları futbol kursu Çiğli Belediye Spor Kulübü Tesisleri'nde, basketbol ve voleybol kursları Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, taekwondo kursu ise yeni belediye binasındaki taekwondo salonunda verilmeye devam etmektedir.
 
Başkan Arslan: “Çocuk ve Gençlerimizi Spora Yönlendirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”
Binlerce çocuğun iyi şartlarda spor yapmasına imkan veren, birçoğu için belki kariyere dönüşecek bir sürecin başlaması için yaz spor okullarının oldukça anlamlı bir fırsat olduğunu belirten Başkan Arslan, “Spor boş zamanın değerlendirilmesi için oldukça önemli bir aktivitedir. Çiğli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımıza uygun çok önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu kurslara katılan çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine bize güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu sayede çocuklarımız boş zamanlarını sokaklarda harcamıyor, kötü alışkanlıklar edinmiyor; teknik hocalarımızın nezaretinde yaz spor okullarına katılmış oluyorlar. Bu sene de yoğun ilgiden çok memnunuz. Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız istedikleri branşlarda, iyi şartlarda, iyi bir ortamda spor yapma imkanı yakalıyorlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur”, bu yüzden sporun çocuklarımızın hayatında olmasını çok önemsiyoruz. 
Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam alışkanlığı edinmesine kurslarımız sayesinde biz de katkı sunuyoruz. Yaz spor okulları projemizi önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Hatta bu uygulamamızı kışında devam ettirmek istediğimizi belirtmek istiyorum, bu konuda çalışmalar devam ediyor. Son olarak bütün velilere ve katılan sporcu gençlerimize tekrar teşekkür ediyor, onlar için yapacağımız daha birçok projede buluşmak dileğiyle” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber   
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894